Ισχυρίστηκε ότι το υλικό παιδικής πορνογραφίας που κατασχέθηκε στο διαμέρισμά του δεν ανήκει στον ίδιο αλλά σε τρίτα πρόσωπα

Την εκδοχή ότι το υλικό παιδικής πορνογραφίας που κατασχέθηκε στο ημιυπόγειο διαμέρισμά του στη Δάφνη δεν ανήκει στον ίδιο αλλά σε τρίτα πρόσωπα, προέβαλλε ενώπιον της ανακρίτριας ο 52χρονος κατηγορούμενος για την άγρια σεξουαλική κακοποίηση μιας φοιτήτριας τον περασμένο Μάιο, μέσα στο σπίτι του στη Δάφνη.

Ο 52χρονος απολογήθηκε σήμερα στις ανακριτικές αρχές για τη νέα συμπληρωματική ποινική δίωξη που του ασκήθηκε προ ημερών για παιδική πορνογραφία. Οι νέα κατηγορία του απαγγέλθηκε μετά την ολοκλήρωση της αστυνομικής έρευνας στο υλικό που εντοπίστηκε στο σπίτι του στη Δάφνη.

Απολογούμενος ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό το υλικό και πως τα όσα εντοπίστηκαν στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή δεν του ανήκουν. Ενώπιον της ανακρίτριας φέρεται να είπε το υλικό αυτό ανήκει σε άλλα τρίτα πρόσωπα. Υποστήριξε πως έκανε σέρβις σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές πελατών του και κρατούσε στο συρτάρι του τους παλιούς σκληρούς δίσκους. 
Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις κάμερες που ο 52χρονος είχε στο διαμέρισμα του στη Δάφνη εντοπίστηκαν καταγεγραμμένα και τα βασανιστήρια στα οποία είχε υποβάλλει την άτυχη φοιτήτρια τον περασμένο Μάιο μέσα στο σπίτι του. Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί που είχαν είχαν εισβάλει στο διαμέρισμα είχαν βρει κοπέλα δεμένη, φιμωμένη και άγρια κακοποιημένη.

Να σημειωθεί πως ο 52χρονος είχε αρνηθεί και τότε τις κατηγορίες που του είχαν απαγγελθεί για την άγρια κακοποίηση της κοπέλας.

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος φέρεται να είχε κάμερα μέχρι και στην τουαλέτα του σπιτιού. Μάλιστα, φέρεται να είχε καταγράψει τουλάχιστον έξι κοπέλες την ώρα του ντυνόντουσαν.

Ερωτηθείς για αυτές τις κάμερες, ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε σήμερα στη συμπληρωματική του απολογία ότι τις είχε τοποθετήσει για την ασφάλεια του κι ότι το γνώριζαν όλες οι κοπέλες που δούλεψαν στο σπίτι του.

Μετά το πέρας της συμπληρωματικής του απολογίας ο 52χρονος οδηγήθηκε και πάλι στις φυλακές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook