Στο Κρυονέρι Καβάλας, στις εγκαταστάσεις του ιστορικού ΑΟ Καβάλα, πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση πριν το ματς με τη Δόξα Δράμας ο ΑΟΧ/Κισσαμικός.

Η αποστολή της χανιώτικης ομάδας έπειτα από πολύωρο και κοπιαστικό ταξίδι έχει καταλύσει στη “γειτονική” στη Δράμα, Καβάλα.

Στην επίσημη ενημέρωση της ομάδας αναφέρονται τα εξής:

Με μικρής διάρκειας προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της Καβάλας στο Κρυονέρι ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (16/12, 15:00) με τη Δόξα Δράμας.

Έπειτα από το πολύωρο ταξίδι που ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης από τα Χανιά η αποστολή της ομάδας μας έχει καταλύσει στην γραφική Καβάλα.

Στην αποστολή βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος, Αρναούτογλου, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Τόλι, Φουάσης, Ζιούλης, Σερβιλάκης, Τασιούλης, Μεγαρίτης, Γκίνη, Λεμονής, Βρεττός, Αποστολίδης, Ντάγκρας, Νικόλτσης, Χαλκιαδάκης

Ευχαριστήριο

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ευχαριστεί θερμά τον Α.Ο. Καβάλα για την παραχώρηση του προπονητικού του κέντρου στο Κρυονέρι για την πραγματοποίηση της τελευταίας προπόνησης της ομάδας μας πριν από το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook