Ο Τυφώνας Αϊρίν, που ξεκίνησε να πλήττει τη Βόρεια Καρολίνα και μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής αναμένεται να φτάσει στη Νέα Υόρκη, έχει ήδη αναγκάσει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να αφήσουν τα σπίτια τους και να μεταφερθούν σε πιο ασφαλή μέρη, όπως άλλωστε έχουν συμβουλέψει τον κόσμο οι αστυνομικές αρχές.

Το ίδιο συνέβη και με την Καλομοίρα, η οποία έγραψε στη σελίδα της στο twitter: «Ο Τυφώνας Αϊρίν έχει στ’ αλήθεια αναστατώσει το πρόγραμμά μου! Έπρεπε να εγκαταλείψουμε τη Νέα Υόρκη και να ακυρώσω τις πρόβες μου!». Στη συνέχεια μάλιστα συμβούλεψε όσους βρίσκονται στις περιοχές που απειλούνται από τον τυφώνα να προμηθευτούν νερό και κονσέρβες φαγητού, προσπαθώντας παράλληλα να μείνουν σε κάποιο ασφαλές μέρος.

«Φοβάμαι , γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει» δήλωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Star η ίδια η Καλομοίρα, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Ουάσινγκτον. Παρ’ όλα αυτά, οι γονείς της παραμένουν στη Νέα Υόρκη.

Ο τυφώνας έχει υποβαθμιστεί στην κατηγορία 1, ωστόσο, με ανέμους από 120 έως 160 χιλιόμετρα την ώρα, εξακολουθεί να θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος.

 
\"\"
 
Η ίδια μάλιστα έκανε και το παραπονάκι της, λέγοντας πως ο κυκλώνας άλλαξε τα σχέδιά της και ήταν η αιτία να ακυρωθούν οι προγραμματισμένες πρόβες της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook