Επιστολή του Αντώνη Ροκάκη με την οποία ευχαριστεί τους επιχειρηματίες για την στήριξη προς το πρόσωπο του

Ευχαριστήριο μήνυμα προς τους επιχειρηματίες των Χανίων, που μέσα από την ψήφο τους, τον ανέδειξαν νικητή των εκλογών του Επιμελητηρίου Χανίων, στέλνει ο Αντώνης Ροκάκης.

Ο αρχηγός του συνδυασμού «Ενωμένοι Επιχειρηματίες» τονίζει δε ότι ο μεγάλος νικητής των εκλογών, δεν ήταν οι συνδυασμοί, αλλά η μεγάλη συμμετοχή των ψηφοφόρων. 

“Οι επιχειρηματίες έδειξαν για ακόμη μια φορά, με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο ότι η φωνή τους έχει υπόσταση. “

Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή

“Μέσα από τις εκλογές του ΕΒΕ Χανίων, ο επιχειρηματικός κόσμος ανέδειξε το συνδυασμό μας «Ενωμένοι Επιχειρηματίες» πρώτη δύναμη.
Ο μεγάλος νικητής των εκλογών ωστόσο, δεν ήταν οι συνδυασμοί, αλλά η μεγάλη συμμετοχή των ψηφοφόρων. Οι επιχειρηματίες έδειξαν για ακόμη μια φορά, με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο ότι η φωνή τους έχει υπόσταση.  

Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους τους επιχειρηματίες του νομού, που με την παρουσία τους στην εκλογική διαδικασία ενίσχυσαν το θεσμό του επιμελητηρίου δίνοντας εντολή στο νέο ΔΣ να τους εκπροσωπήσει. Οι 3555 επιχειρηματίες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία -ανεξαρτήτως με το ποιον συνδυασμό ψήφισαν- αποτελούν για εμάς δέσμευση εμπιστοσύνης, συνεργασίας και ουσιαστικών αποτελεσμάτων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους τους επαγγελματίες που εναγωνίως εξέφρασαν τη στήριξή τους στο πρόσωπό μου και το συνδυασμό μας, αλλά δεν είχαν τη δυνατότητα να ψηφίσουν.  

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια τους ανθρώπους που στήριξαν το συνδυασμό μας, είτε ως υποψήφιοι, είτε ως εθελοντές στο εγχείρημά μας. Η βοήθεια τους και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, μου δίνει δύναμη ευθύνης ώστε να φανώ τόσο εγώ, όσο και το νέο ΔΣ, αντάξιοι των προσδοκιών της επιχειρηματικής κοινότητας για ένα δυναμικό μέλλον.  

Από την πρώτη στιγμή τονίσαμε ως ομάδα ότι μόνο Ενωμένοι μπορούμε να πάμε μπροστά. Όπως λοιπόν ξεκινήσαμε, έτσι θα πορευτούμε και στη συνέχεια: Ενωμένοι, Δυνατοί, Αποφασισμένοι. Στη μάχη που έχουμε μπροστά μας δεν περισσεύει κανείς. Τα Χανιά πρέπει να γίνουν Κέντρο Επιχειρηματικότητας και θα γίνουν.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook