Η ταινία αναφέρεται στην ζωή και τις περιπέτειες της Ρόξυ,  μιας πρώην αδέσποτης σκυλίτσας , που τώρα έχει υιοθετηθεί και είναι η πρωταγωνίστρια της ταινίας.

Την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου το απόγευμα , στον πολυχώρο Mega  Place  στον Βλητέ, σε δύο παραστάσεις απογευματινή  6-8 και βραδινή 8-10  θα προβληθεί στην πόλη μας η μεγάλου μήκους ταινία RE-ACTION  , που αναφέρεται στην ζωή και τις περιπέτειες της Ρόξυ,  μιας πρώην αδέσποτης σκυλίτσας , που τώρα έχει υιοθετηθεί και είναι η πρωταγωνίστρια της ταινίας .

Θα δούμε την ζωή της στους αφιλόξενους ελληνικούς δρόμους , τις δυσκολίες της , την μοναξιά της , την προσπάθειά της να επιζήσει ,  την συμπεριφορά των ανθρώπων απέναντί της αλλά και την ευτυχία της , όταν επιτέλους υιοθετήθηκε .

Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Ντίνος Καρύδης και η Τάνια Τρύπη αλλά και μια σειρά άλλοι καταξιωμένοι Έλληνες ηθοποιοί , όλοι εθελοντικά  ,στην προσπάθεια των δημιουργών της να μεταδώσουν  την αγάπη και τον σεβασμό , που όλοι μας οφείλουμε στα ζώα .

Σε σενάριο Αλέξανδρου Κατσάρη & Αρτέμη Σαμοθράκη ο οποίος υπογράφει και τη σκηνοθεσία και σε δημόσιες σχέσεις – επικοινωνία Χρήστου Πετρίδη .

Η ταινία προβάλλεται για πρώτη φορά στην Κρήτη , μετά την πρεμιέρα  της στις 22 Οκτωβρίου  2017 στην Αθήνα  η δε εκδήλωση διοργανώνεται απο την Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία  , υπό την αιγίδα της οποίας τελεί η ταινία , και τα σωματεία της με την συμμετοχή και την στήριξη του Δήμου Χανίων , του  Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βάμου και του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων , η είσοδος δε θα είναι ελεύθερη για όλους , μικρούς και μεγάλους .

Κατά την έναρξη της δεύτερης προβολής θα βραβεύσουμε τους μαθητές που συμμετείχαν με έργα τους στον Διαγωνισμό Άμιλλα της Ομοσπονδίας με θέμα ” Καλοκαιρινές Αναμνήσεις με Ζώα ” και θα δοθούν τιμητικοί  έπαινοι και δωράκια στους μικρούς μαθητές .

Το  ηχηρό μήνυμα που εκπέμπει η ταινία είναι να δώσουμε όλοι μας την ευκαιρία σε ένα αδέσποτο ζώο να βρει την οικογένειά του και να της   αλλάξει προς το καλύτερο την ζωή .

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης , που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να την πραγματοποιήσουμε  , τον κινηματογράφο Mega Place  , την Αegean, το ξενοδοχείο Σαμαριά , τον Δήμο Χανίων και το ξενοδοχείο Althea Village .

Μια όμορφη  βραδιά γεμάτη αξίες και ιδανικά  που δεν θα πρέπει να χάσουν μικροί και μεγάλοι μας φίλοι  και που εκπαιδευτικοί μας θα πρέπει βοηθήσουν ενημερώνοντας τους μαθητές τους για να την παρακολουθήσουν μαζί με τους γονείς τους .

Τέλος , όποιος μπορεί να βοηθήσει να μην μείνουν νηστικά τα αδεσποτάκια της πόλης μας  στις γιορτές των Χριστουγέννων, ας κρατάει λίγη τροφή γι αυτά , όπως και κουβερτούλες ή φάρμακα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook