Το ζευγάρι και οι προσκεκλημένοι άρχισαν να ουρλιάζουν και να τρέχουν για να ξεφύγουν από το άγριο ζώο που διέκοψε το γλέντι

Οι απρόσκλητοι επισκέπτες μπορούν να διακόψουν μία εκδήλωση και είτε κάνουν το γεγονός πιο ευχάριστο, είτε το… καταστρέφουν. 

Όμως για ένα νιόπαντρο ζευγάρι στην Ινδία ο απρόσκλητος επισκέπτης δεν ήταν και ιδιαίτερα καλοδεχούμενος. Ο λόγος για μία τίγρη, η οποία εμφανίστηκε εντελώς ξαφνικά στο γαμήλιο  πάρτι τους. 

Το ζευγάρι και οι προσκεκλημένοι άρχισαν να ουρλιάζουν και να τρέχουν για να ξεφύγουν από το άγριο ζώο που διέκοψε το γλέντι στο χωριό Μάντια Πραντές. Αφού η τίγρη πετάχτηκε μέσα από τους θάμνους, ο καμεραμάν του γάμου πήγε σε ένα ασφαλέστερο μέρος, προκειμένου να καταγράψει το στιγμιότυπο. 

Το ζώο στη συνέχεια περιπλανήθηκε για 600 χιλιόμετρα και έφτασε στο Μαχαράστρα της κεντρικής Ινδίας όπου επιτέθηκε σε μία γυναίκα, η οπποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Μία ομάδα επτά υπαλλήλων του δασαρχείου και ακτιβιστές για την άγρια ζωή παρακολούθησαν το ζώο ανέφεραν ότι δεν φοβάται τους ανθρώπους και προσελκύεται από το φως. Πρόσθεσαν δε, ότι δεν διστάζει να περπατά ανάμεσα σε οικισμούς, ωστόσο πρόσθεσε ότι η συμπεριφορά του ήταν ασυνήθιστη.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook