Την δευτερη θέση του Πανελληνίου πρωταθλήματος ανδρών – γυναικών elite στα 69kg κατέκτησε η Ηρακλειώτισσα αθλήτρια πυγμαχιας Γεωργια Θεοδωσακη. 

Η νεαρη και πολλά υποσχόμενη αθλητρια, έπειτα από μια καλη εμφάνιση, στο πρωτάθλημα, που διεξήχθη από τις 7 εώς τις  10 Δεκεμβρίου στο στάδιο Παναγιώτη Σαλπέα στον Πειραιά, δεν καταφερε τελικά να κερδισει το χρυσό μετάλλιο, αφού στον τελικό, η Στελλα Κοντουλη, αθλητρια του ΑΣ ΑΡΗΣ Θεσ/νικης, την κερδισε στα σημεια κλεβοντας, στην κυριολεξία το κυπελλο από τα χέρια της Γεωργιας Θεοδωσακη.

Στους ημιτελικούς η αθλητρια του ΑΠΣ Περαματος, εκανε το το «2Χ2» πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στον αγωνα της με αντιπαλο την Ελενη Σταικου, από την Πάτρα, σε εναν αγωνα που διεκόπει στον 3ο γυρο από τον διαιτητή.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της Θεοδωσακη,  κόντρα σε αθλητρια  της ΑΕ Πατρων, αφού είχε προηγηθεί η επικράτηση κόντρα στην Θεοπιστη Κορδιστα, από τον ΠΓΑΣ Ο ΑΤΡΩΤΟΣ, με την Κρητικια αθλητρια να κερδιζει στα σημεία.

Η Γεωργια Θεοδωσακη καταφερε επειτα από σκληρη προετοιμασια και καθημερινες πολυωρες προπονησεις να κερδισει, όχι μονο την 2η θεση του Πανελληνιου Πρωταθληματος Πυγμαχιας, αλλά και τις εντυπώσεις, αφού οι εμφανίσεις της μέσα στο ρινγκ χαρακτηριστηκαν, από κορυφαίους αθλητες της πυγμαχιας,  ως ιδιαίτερα ελπιδοφορες για το μελλον του αθληματος στο νησι


 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook