Όταν η 47χρονη παρέλαβε τα προσημειωμένα χρήματα και η νεαρή συμπατριώτισσά της οδήγησε τον “πελάτη” στο πατάρι, επενέβησαν οι υπόλοιποι άνδρες της Ασφαλείας και τις συνέλαβαν

Ανομολόγητα πάθη έκρυβε το πατάρι του μπαρ που διατηρεί στην πόλη της Ρόδου μια 47χρονη από την Δομινικανή Δημοκρατία, καθώς το είχε διαμορφώσει ειδικά για τις ερωτικές συνευρέσεις μιας 28χρονης ομοεθνούς της με πελάτες του καταστήματος!

Οι δυο γυναίκες μοιράζονταν το ποσό της αμοιβής από τα «καυτά» ραντεβού, τα οποία εισέπραττε από τους ενδιαφερόμενους η ιδιοκτήτρια του καταστήματος. Όταν, όμως, πλησίασαν έναν πελάτη και του πρότειναν να έχει σεξουαλική επαφή με την 28χρονη έναντι 100 ευρώ, δεν φαντάστηκαν ότι ήταν αστυνομικός της Ασφαλείας!

Όταν η 47χρονη παρέλαβε τα προσημειωμένα χρήματα και η νεαρή συμπατριώτισσά της οδήγησε τον “πελάτη” στο πατάρι, επενέβησαν οι υπόλοιποι άνδρες της Ασφαλείας και τις συνέλαβαν. Οι δυο αλλοδαπές οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενες η μια για μαστροπεία και η άλλη για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων και εργασία χωρίς πιστοποιητικά υγείας. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook