Ο 21χρονος Έλληνας βρήκε ξεκλείδωτη την πόρτα και μπήκε ανενόχλητος στο σπίτι, απ’ όπου άρπαξε ένα κινητό και το πορτοφόλι του ενοίκου με χρήματα, προσωπικά του έγγραφα και τις επίμαχες κάρτες

Η πλεονεξία στοίχισε ακριβά σε ένα νεαρό διαρρήκτη που τρύπωσε στο σπίτι ενός 53χρονου στην Ελεούσα Ιωαννίνων και αφού, μεταξύ άλλων, έκλεψε τις τραπεζικές του κάρτες με τον κωδικό ασφαλείας, έσπευσε να κάνει ανάληψη από Α.Τ.Μ.!

Ο 21χρονος Έλληνας βρήκε ξεκλείδωτη την πόρτα και μπήκε ανενόχλητος στο σπίτι, απ’ όπου άρπαξε ένα κινητό και το πορτοφόλι του ενοίκου με χρήματα, προσωπικά του έγγραφα και τις επίμαχες κάρτες, μαζί με τις οποίες βρήκε τον αριθμό ΡΙΝ της μιας. Έτσι, αμέσως μετά, πήγε σε ένα μηχάνημα ανάληψης και «σήκωσε» 600 ευρώ. 

Δεν υπολόγισε, όμως, τις κάμερες της τράπεζας που τον κατέγραψαν και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας δεν δυσκολεύτηκαν να τον ταυτοποιήσουν. Ο 21χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρου και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για κλοπή και υφαίρεση, ενώ το κλεμμένο κινητό και τα χρήματα που πήρε βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στον 53χρονο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook