Χρηματοδότηση, με το ποσό των 300.000,00€, της οριστικής μελέτης  για την πλήρη ανακαίνιση και αναβάθμιση του Αγροτικού Ιατρείου (Πολιουδοβάρδειο) στην Παλαιόχωρα.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κύριος Παύλος Πολάκης μαζί με την με την Υποδιοικήτρια  της 7ης Υγειονομικής  Περιφέρειας (ΔΥΠΕ) κυρία Ελένη Γιακουμάκη επισκέφθηκαν το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 τον Δήμο Καντάνου-Σελίνου όπου ανακοίνωσαν  την χρηματοδότηση, με το ποσό των 300.000,00€, της οριστικής μελέτης  για την πλήρη ανακαίνιση και αναβάθμιση του Αγροτικού Ιατρείου (Πολιουδοβάρδειο) στην Παλαιόχωρα.

Τον Αναπληρωτή Υπουργό κύριο Παύλο Πολάκη και την υποδιοικήτρια της 7ης ΥΠΕ κυρία Ελένη Γιακουμάκη υποδέχθηκαν στην Παλαιόχωρα ο Δήμαρχος Αντώνης Περράκης μαζί με την Δημοτική Αρχή.

Αρχικά επισκέφθηκαν τους χώρους του  ιατρείου  και στην συνέχεια προέβησαν στις σχετικές ανακοινώσεις, στην αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου στην Παλαιόχωρα.

Η κυρία Γιακουμάκη αφού εξήρε τις τεράστιες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για την υλοποίηση του ανωτέρου έργου, αναφέρθηκε στην  εξαιρετική μελέτη που κατέθεσε ο Δήμος και στην πλέον άμεση χρηματοδότηση και ένταξη του Έργου στο αποθεματικό του Υπουργείου Υγείας.

Η Μελέτη περιλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση του ιατρείου στο ισόγειο του κτιρίου καθώς και την κατασκευή δύο διαμερισμάτων στον πρώτο όροφο του κτιρίου για την στέγαση των αγροτικών ιατρών.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook