Μετάλλια στο Acropolis Open Cup

Με τέσσερα μετάλλια στις αποσκευές από τις τέσσερες συμμετοχές της κατάφερε να γυρίσει η Ακαδημία πολεμικών τεχνών Ακρωτηρίου από το τουρνουά acropolis open cup το οποίο διεξήχθη στο Ολυμπιακό κέντρο Άνω Λιοσίων το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017.

Το συγκεκριμένο τουρνουά, τελούσε υπό την αιγίδα της ΕΦΕΟΖΖ, της επίσημης ομοσπονδίας για το άθλημα του Ζίου Ζίτσου στην Ελλάδα και χαρακτηρίστηκε τόσο από το υψηλό τεχνικό επίπεδο των αθλητών όσο και από το ρεκόρ συμμετοχών, το οποίο ξεπέρασε κάθε προηγούμενο φτάνοντας περίπου τους 2000 αθλητές!!

Συγκεκριμένα από την Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών Ακρωτηρίου συμμετείχαν οι :

Μάνος Καζάκος, ο οποίος κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία του στο ne waza system

Μαρινίτσεβ Πέτρος , ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία του στο fighting system

Μπερμπερίνας Απόστόλης , ο οποίος κατέκτησε την δεύτερη θέση στο ne waza system και την Τρίτη θέση στο fighting system αντίστοιχα

Ήταν μία πολύ καλή αγωνιστική εμπειρία για τους αθλητές της Ακαδημίας μας, δηλώνει ο προπονητής Γεωργουσάκης Γιώργος, η οποία μόνο καλύτερους μπορεί να μας κάνει. Ανεξάρτητα από τις επιτυχίες των αθλητών μας τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια πρώτα από όλα για τις προσπάθειες τις οποίες κατέβαλλαν μέσα από τις οποίες ήρθαν και οι επιτυχίες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook