Η διαμάχη με την πεθερά που οδήγησε στην απίστευτη οικογενειακή τραγωδία

Οικονομικής φύσεως και συγκεκριμένα ένα σπίτι, φαίνεται πως ήταν η πιο πιθανή αιτία της φοβερής τραγωδίας με τέσσερις νεκρούς στους Αγίους Αναργύρους.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συνέλλεξαν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, ο 46χρονος αρχιφύλακας, σκότωσε με το υπηρεσιακό του όπλο την σύζυγο του και την πεθερά του, οι οποίες βρέθηκαν στο ένα δωμάτιο του σπιτιού, ενώ ο ίδιος και το 3,5 ετών κοριτσάκι του βρέθηκαν νεκροί σε διπλανό δωμάτιο.

Το τριπλό έγκλημα και η αυτοκτονία διαπράχθηκαν πιθανότατα τις νυχτερινές ώρες, αλλά ο ακριβής χρόνος θα διαπιστωθεί από την εξέταση του ιατροδικαστή, που βρίσκεται στο σημείο.

Η τραγωδία παίχτηκε στο διαμέρισμα 2ου ορόφου τριώροφου σπιτιού όπου έμενε ο δράστης και αυτόχειρας μαζί με την σύζυγο του και το κοριτσάκι τους, στην οδό Ευριπίδου 25 στους Αγίους Αναργύρους, ενώ τα πεθερικά του έμεναν στον 1ο όροφο και στο ισόγειο υπάρχει κατάστημα.

Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, προκύπτει ότι οι σχέσεις του 46χρονου με την πεθερά του ήταν τεταμένες, επειδή δεν τους μεταβίβαζε το σπίτι.

Οι λεπτομέρειες ωστόσο θα διευκρινιστούν από την έρευνα που διενεργείται από Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, αναζητώντας το κίνητρο της ασύλληπτης τραγωδίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης και αυτόχειρας ανήκε στην οργανική δύναμη της φρουράς της Βουλής και ήταν με απόσπαση από το 1996 στην φρουρά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook