Στην προπόνηση του ΑΟ Χανιά/Κισσαμικού βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης φίλαθλοι της ομάδας για να συγχαρούν τους παίκτες για το αποτέλεσμα στη Δράμα.

Παράλληλα τους εμψύχωσαν εν όψει του σπουδαίου αγώνα που δίνουν την Πέμπτη (21/12) με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, όπου η νίκη είναι μονόδρομος. Στην προπόνηση παρευρέθηκε και ο πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Ροκάκης.

Η ενημέρωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

Με την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το εντός έδρας παιχνίδι της Πέμπτης (21/12, 15:00 – Περιβόλια) με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό.

Στην προπόνηση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός Αντώνης Ροκάκης, αλλά και φίλαθλοι της ομάδας μας που με συνθήματα θέλησαν να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές εν όψει του σημαντικού αγώνα.

Όσον αφορά την προπόνηση ήταν διάρκειας 65′ και μέτριας έντασης και περιλάμβανε υποομαδική και ομαδική επιθετική τακτική.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ξύδας, ενώ απών είναι ο Μαρκοπουλιώτης, που μετά το ματς στη Δράμα ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για το φιλικό στο Κατάρ (20/12).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook