Το περασμένο Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στην πλατεία της Σούδας σε μια όμορφη εκδήλωση παρουσία του Δημάρχου Χανίων κ. Τάσου Βάμβουκα και του αντιδημάρχου κ. Μιχαήλ Βλαχάκη πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Την εορταστική αυτή εκδήλωση διοργάνωσε η Δημοτική Κοινότητα Σούδας σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς κι συλλόγους της περιοχής. Συγκεκριμένα εκτός από την Δημοτική Κοινότητα Σούδας που είχε τον πρώτο λόγο συμμετείχαν, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σούδας, ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Σούδας, οι Ναυτοπρόσκοποι Σούδας και ο Μουσικοχορευτικός όμιλος «Αροδαμός».

Την όμορφη αυτή μουσικοχορευτική παράσταση παρακολούθησε πλήθος κόσμου, που απόλαυσε κυριολεκτικά όχι μόνο τα κεράσματα τα οποία ευγενώς προσφέρθηκαν από τους διοργανωτές αλλά και ένα πλούσιο μουσικοχορευτικό θέαμα με παραδοσιακούς χορούς από τους ογδόντα και πλέον χορευτές διαφόρων ηλικιών, αντιπροσωπευτικά από όλα τα τμήματα του Μουσικοχορευτικού ομίλου «Αροδαμός». Θερμά συγχαρητήρια στην χοροδιδάσκαλο κ. Άννα Πατεράκη και τους χορευτές για την άψογη εμφάνιση τους.

 

Κείμενο – φωτογραφίες Μυριδάκης Σταύρος 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook