Το Σωματείο Ατόμων με αναπηρία Ν. Χανίων τίμησε για μια ακόμα χρονιά αθλητές και αθλήτριες ΑμεΑ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Ο ΝΟΧ βραβεύτηκε για τη μεγάλη του συμβολή στην ανάπτυξη του αθλητισμού, αλλά και για το κοινωνικό έργο που προσφέρει.

Η ανακοίνωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Τιμή για μια ακόμα χρονιά απέδωσε μεταξύ άλλων στους αθλητές και αθλήτριες ΑμεΑ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων το Σωματείο Ατόμων με αναπηρία Ν. Χανίων (AμεA), σε εκδήλωση που πραγματοποίησε στο Πνευματικό Κέντρο. Συγκεκριμένα, ο Ναυτικός Ομιλος βραβεύτηκε για τη μεγάλη του συμβολή στην ανάπτυξη του αθλητισμού, αλλά και στο κοινωνικό έργο που προσφέρει.

Τιμητικές πλακέτες αποδόθηκαν στην ομάδα Special Olympics Κανόε Καγιάκ για τις διακρίσεις που είχε το 2017, την οποία αποτελούσαν οι Ρούσσος Κοτσιφάκης, Μαρία Κουτσογιαννάκη, Γιώργος Μυλωνάκης, Κυριάκος Πετρόχειλος, Κώστας Δασκαλάκης, Βασίλης Ραϊσάκης, Δημήτρης Χουδαλάκης, Θανάσης Αρβανίτης, Διονύσης Γεωργακόπουλος, Κώστας Γαρεφαλάκης, Νεκταρία Παπαδοκοκολάκη, Παντελής Νικολάκης, Νεκτάριος Παπαδοκοκολάκης, Βαγγέλης Παντελάκης, Νατάσα Σκαραντωνάκη και Γιάννης Κλωνιζάκης.

Ακόμη, από την πλευρά των προπονητών βραβεύθηκαν οι Κώστας Νικολαντωνάκης στην κολύμβηση και Μανώλης Αγγελάκης και Δημήτρης Καραγιαννίδης στο κανόε καγιάκ.

Στην ομιλία της, η πρόεδρος του σωματείου ΑμεΑ Χανίων, Αμαλία Μπασιά μίλησε για τα προβλήματα των ΑμεΑ και στις προσπάθειες που καταβάλλονται για την επίλυση τους, ενώ την εκδήλωση παρουσίασε η αρμόδια σε θέματα αθλητισμού της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, Κατερίνα Ζομπανάκη. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης, κάνοντας απονομές, η περιφερειακή σύμβουλος Ολγα Λεβάκη, καθώς και μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Ατόμων με αναπηρία Ν. Χανίων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook