“Προτίμησα τη θέση στο νεοϊδρυθέν τουριστικό τμήμα θέλοντας να δώσω ιδιαίτερη έμφαση στο τουριστικό προϊόν που διαθέτουμε.”

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωμένοι Επιχειρηματίες» και νέος Πρόεδρος του ΕΒΕ Χανίων, Αντώνης Ροκάκης, σύμφωνα με το πρακτικό ανακήρυξης των 31 μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Χανίων, μετά τις εκλογές της 11ης, 12η και 13ης Δεκεμβρίου, καταλαμβάνει την έδρα του τουριστικού τμήματος.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Ροκάκης αναφέρει:

“Προτίμησα τη θέση στο νεοϊδρυθέν τουριστικό τμήμα θέλοντας να δώσω ιδιαίτερη έμφαση στο τουριστικό προϊόν που διαθέτουμε. Η ανάδειξη των πλεονεκτημάτων και της δυναμικής που έχουμε ως νομός, οφείλει να είναι πάντοτε σε πρώτο πλάνο στην πολιτική μας. Εκπρόσωπος στο ΔΣ του ΕΒΕΧ είναι ο κ. Σεληνιωτάκης, ενώ ο κ. Κατασαφράκης (1ος επιλαχών) θα αναλάβει καθοριστικό ρόλο εκπροσωπώντας το επιμελητήριο σε ότι αφορά το τουριστικό κομμάτι, σύμφωνα με το νέο μοντέλο διοίκησης, που όπως είχα πει εξαρχής, δεν περισσεύει κανείς, αλλά αντιθέτως όλοι μπορούμε να προσφέρουμε. Η συνεργασία των δύο ανδρών, θα είναι βαρύνουσας σημασίας για το σχέδιό μας στον ευαίσθητο τομέα του τουρισμού.    

Ο τουρισμός οφείλει να είναι η αιχμή του δόρατος στην οικονομία μας, να αποδώσει ακόμα περισσότερους καρπούς, να συνεχίσει να παράγει πλούτο. Αυτό θα γίνει μόνο μέσω της καλής συνεργασίας μας με όλους τους παράγοντες που είτε άμεσα, είτε έμμεσα, έχουν σχέση με αυτό”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook