Mόνο στα… χέρια που δεν πιάστηκαν ο τραγουδιστής και η πελάτισσα, σε κέντρο διασκέδασης στην Πάτρα και ενώ το κέφι βρισκόταν στα… ύψη! «Πρωταγωνίστρια» ήταν μία οξύθυμη από ότι φάνηκε γυναίκα με καταγωγή από την Κρήτη, που ζει στην Αθήνα ενώ «θύμα» της ένας από τους πολύ γνωστούς και αγαπημένους Πατρινούς τραγουδιστές.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σύμφωνα με το dete.gr, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης όπου εμφανίζεται ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ατόμων που ήταν παρόντες στο επεισόδιο, όλα ξεκίνησαν όταν η πελάτισσα έβαλε ποτό στον τραγουδιστή, ενώ βρισκόταν πάνω στην πίστα και ερμήνευε τραγούδια, εκείνος το πήρε και τσούγκρισε με το ποτήρι της, αλλά δεν ήθελε να πιει.

Αυτό της προκάλεσε εκνευρισμό. Σηκώθηκε από την καρέκλα της παροτρύνοντάς τον να πιει έστω και μια γουλιά. Ο τραγουδιστής δεν έπινε, λέγοντας ότι θέλει να παραμείνει νηφάλιος για τις ανάγκες του προγράμματος και η πελάτισσα άρχισε να φουντώνει στην κυριολεξία!

Τότε η νεαρή κοπέλα, ανέβηκε πάνω στην πίστα και τον πλησίασε λέγοντάς του, ότι κατάγεται από την Κρήτη και ότι θα ήταν μεγάλη προσβολή να μην πιει αυτό που τον κερνούσε.

Τα λόγια της ακούστηκαν από το μικρόφωνο καθώς είχε πλησιάσει …επικίνδυνα τον τραγουδιστή, ο οποίος αντέδρασε ψύχραιμα. Της χαμογέλασε, της έπιασε το χέρι και τη συνόδευσε πίσω στο τραπέζι της.

Δυστυχώς όμως τότε τα πράγματα αγρίεψαν περισσότερο. Κυριολεκτικά άρχισε να τον… διατάζει να πιει το ποτό. Ο τραγουδιστής αρνιόταν και η πελάτισσα στάθηκε ακριβώς απέναντί του ενώ εκείνος τραγουδούσε και του φώναζε: «Άντε γ…»! Την κοιτούσε όλο το μαγαζί και εκείνη συνέχιζε ανένδοτη να βρίζει τον τραγουδιστή.
Άπαντες κοιτούσαν αμήχανα και δεν αντιδρούσε κανείς για να συγκρατήσει την θερμόαιμη πελάτισσα.

Μάλιστα, οι περισσότεροι θεωρούσαν πως ήταν θέμα χρόνου μέχρι ο τραγουδιστής να χάσει την ψυχραιμία του και να ορμήσει πάνω στη γυναίκα που τον προσέβαλλε με τόσο προκλητικό τρόπο. Όμως ο τραγουδιστής όχι απλώς στάθηκε στο… ύψος του, αλλά έδωσε και μάθημα αξιοπρέπειας! Συνέχισε ατάραχος να τραγουδά χωρίς μάλιστα να την αποφεύγει. Την άφησε να τον βρίζει και εκείνος τραγουδούσε. Πολλοί από τους θαμώνες μάλιστα του έκαναν νοήματα συμπαράστασης.

Λίγη ώρα αργότερα, η κρητικιά κοπέλα κουράστηκε να φωνάζει και να βρίζει χωρίς να της δίνει κανείς σημασία και το πρόγραμμα συνεχίστηκε κανονικά χωρίς …παραφωνίες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook