Ο ΟΦΗ είχε χαμένες ευκαιρίες, δοκάρι, είδε τον Λάμπρου να μην του δίνει καθαρό πέναλτι και ηττήθηκε με 2-0 από τον Πανιώνιο σε ένα αποτέλεσμα που δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα.

Ο εξαιρετικός ΟΦΗ των 11 Ελλήνων και των πολλών απουσιών στάθηκε όπως έπρεπε στη Νέα Σμύρνη παρουσιάζοντας ένα πολύ καλό πρόσωπο και που σίγουρα αδικείται τόσο από το τελικό αποτέλεσμα, όσο και από το σμορ του αγώνα. Ένα νεκρό διάστημα δύο λεπτών έφερε τα γκολ από τους Γεσίλ, Χατζησαφί και παράλληλα έδωσε στον Πανιώνιο σκορ πρόκρισης για την ρεβάνς του «Γεντί Κουλέ».

Παρά τις σχεδόν 10 απουσίες βασικών παικτών, ο ΟΦΗ του πρώτου ημιχρόνου έδωσε χώρο στον Πανιώνιο που παρά την κατοχή της μπάλας απείλησε μόλις μια φορά με ένα σουτ του Λάμπρου. Ο ΟΦΗ ανταπεξήλθε στο πρέσινγκ των γηπεδούχων και η εστία του Δερμιτζάκη πέρασε ένα εύκολο πρώτο ημίχρονο.

Ωστόσο, η φάση – κλειδί έγινε στο 41′ όταν ο Όγκμποε έβγαλε την σέντρα με την μπάλα να βρίσκει, ξεκάθαρα, στο χέρι του Σιώπη όμως ο Λάμπρου δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει ολοκληρωτικά στον ΟΦΗ που έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει με τον Όγκμποε να μην μπορεί να σκοράρει ενώ είχε και δοκάρι σε μια κόντρα με τον Μπαντή. Ο ΟΦΗ απειλούσε συνεχώς την εστία του Μπαντή δίχως να απειληθεί ιδιαίτερα και τελικά όλα κρίθηκαν στο δίλεπτο 77′ – 78′ όταν οι γηπεδούχοι σκόραραν με τους Γεσίλ, Χατζησαφί.

Παρ’ όλα αυτά, ο ΟΦΗ δεν τα παράτησε και στο 88′ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει με τον Μάνο να κάνει το σουτ και τον Μπαντή να διώχνει σε κόρνερ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook