Ικανοποιημένος από την “εικόνα” της ομάδας του και τη νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό εμφανίστηκε ο Γιώργος Πετράκης.

Ο νεαρός τεχνικός του ΑΟΧ/Κισσαμικού τόνισε τη σπουδαιότητα της νίκης και μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Οι δηλώσεις του είναι οι εξής: «Για εμάς ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι, παίζαμε στην έδρα μας και είχαν περάσει αρκετές μέρες και αγωνιστικές χωρίς νίκη. Όλα αυτά τα στοιχεία και πριν το ματς έκαναν πολύ σημαντικό το συγκεκριμένο παιχνίδι. Κατά τη γνώμη μου με βάση αυτά που ζητάμε σαν ομάδα κάναμε από τις καλύτερές μας εμφανίσεις μέχρι το σημείο το πώς θα φτάσουμε την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή και να κάνουμε πάρα πολλές προϋποθέσεις. Κάναμε αρκετές, λίγο στην τελική πάσα και στην τελική απόφαση δεν ήμασταν τόσο ώριμοι όσο θα μπορούσαμε να είμαστε, αλλά πραγματικά και στο πρώτο ημίχρονο η προσπάθειά μας ήταν τέτοια ώστε να διεκδικήσουμε ένα γκολ, που νομίζω ότι το αξίζαμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε το ίδιο για εμάς. Ήταν πολύ σπουδαίο διότι οι παίκτες που μπήκαν αλλαγή μας βοήθησαν αρκετά και το μοναδικό σημείο που απειληθήκαμε και ίσως εκεί μπορώ να πω ότι σταθήκαμε τυχεροί -είναι σαν να μας το έχει γυρίσει πίσω με βάση τις προηγούμενες αγωνιστικές που είχαμε κι εμείς δοκάρια σε κομβικά σημεία- ήταν η φάση του δοκαριού του Πανσερραϊκού. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τα παιδιά. Έκαναν σπουδαία προσπάθεια, ήταν πολύ πειθαρχημένοι. Να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα και ό,τι καλύτερο με υγεία».

Για το πού μπορεί να φτάσει η ομάδα:  «Δεν μπορούμε να βάζουμε όρια για το πού μπορεί να φτάσει. Είμαστε χαρούμενοι κάθε αγώνα να παρουσιαζόμαστε έτοιμοι. Ο στόχος μας είναι πρώτα να καταφέρουμε να σωθούμε και μετά να κάνουμε μία όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία γίνεται. Αυτός είναι ο στόχος μας και γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook