H είσοδος του Σεμπαστιάν Λέτο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο παιχνίδι ήταν και η κίνηση ματ από τον Ζ. Φερεϊρα ώστε ο Παναθηναϊκός να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στην Σούπερ Λίγκα επικρατώντας με 0-2 στην πρεμιέρα της Κέρκυρας.

Οι «πράσινοι» στο πρώτο ημίχρονο κυριολεκτικά δεν βλεπόταν με την Κέρκυρα να είναι καλύτερη αλλά να χάνει την σημαντικότερη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 12΄ με τον Ιωάννου ενώ απείλησε και με τον Λόβιν στο 41΄. Η μοναδική καλή ευκαιρία του Παναθηναϊκού στο πρώτο μέρος ήταν με τον Τοτσέ στο 15΄.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Φερεϊρα έριξε στη μάχη τον Λέτο και η εικόνα των «πρασίνων» βελτιώθηκε αισθητά με την Κέρκυρα να οπισθοχωρεί .

Η υπεροχή του Παναθηναϊκού καρποφόρησε στο 61΄ όταν ο Οσμάν ανέτρεψε την επέλαση του Ζέκα μέσα στην περιοχή ο διαιτητής Σιδηρόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα και ο Λέτο δεν αστόχησε από τα 11 βήματα κάνοντας το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Η είσοδος των Μετίν και Αγρίτη δεν άλλαξε κάτι στην εικόνα της μέτριας Κέρκυρας του δευτέρου μέρους και ο Νίνης που πέρασε και αυτός σαν αλλαγή στο 77΄ κατάφερε στην τελευταία φάση του αγώνα στο 93΄ να σφραγίσει τη νίκη για την ομάδα του κάνοντας το 0-2 όταν ο Αναστασόπουλος έκανε έξοδο και στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε πάνω στα πόδια του Νίνη και αυτή κατέληξε στα δίχτυα του.

Κέρκυρα : Αναστασόπουλος, Γκουστάβο, Κοντοδήμος, Βενέτης, Βέντσελ, Οσμάν, Λόβιν, Λαμπρόπουλος (60\’ Μετίν), Καλατζής, Ιωάννου (54\’ Αγρίτης), Μαζνόφ (71\’ Μπάρκογλου).

Παναθηναϊκός : Κοτσόλης, Βύντρα, Ιωαννίδης, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βιτόλο, Καραγκούνης (79\’ Νίνης), Κλέιτον (46\’ Λέτο), Ζέκα, Κουίνσι (89\’ Μαυρίας), Τοτσέ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook