Το επόμενο ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων θα γίνει την Δευτέρα 8/1/2018 στις 15:00 στα γραφεία της ΕΛΜΕ 

Με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών που έγιναν στις 13 Δεκεμβρίου 2017 για την ανάδειξη του ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων και κατόπιν της παραίτησης που υποβλήθηκε από τον εκλεγέντα Γιάννη Κυριακάκη, θέση που κατέλαβε ο Χρήστος Μπέλμπας,  το ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων συγκροτήθηκε σε σώμα την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής:

Αρχικά ο εκπρόσωπος της πρώτης σε ψήφους παράταξης της Ενωτικής Πρωτοβουλίας τοποθετήθηκε υπέρ της συγκρότησης προεδρείου σε προγραμματική βάση, σύμφωνα με σχετικό κείμενο που είχαν καταθέσει. Ο εκπρόσωπος  των ΣΥΝΕΚ δήλωσε ότι δεν θα διεκδικήσουν καμία θέση στο προεδρείο. Την ίδια άποψη είχε και ο εκπρόσωπος της Αδέσμευτης Ομάδας καθηγητών που επίσης δήλωσε ότι δεν θα διεκδικήσει θέση στο προεδρείο. Ο εκπρόσωπος της  Πρωτοβουλίας Παρέμβασης Εκπαιδευτικών τοποθετήθηκε υπέρ της συγκρότησης προεδρείου σε προγραμματική βάση  και πρότεινε άξονες πάλης ως βάση συζήτησης. Ο εκπρόσωπος της Παρέμβασης Εκπαιδευτικών για τη ρήξη και την ανατροπή, δήλωσε επίσης ότι δεν θα διεκδικήσει θέση στο προεδρείο.

 Στην 1η ψηφοφορία εκλέχτηκαν με απόλυτη πλειοψηφία ο Βασίλης Λιόντος (4 ψήφους στους 7) – Πρόεδρος, ο Φώτης Μπιχάκης (5 ψήφους στους 7) – Γ. Γραμματέας και ο Χρήστος Μπέλμπας (5 ψήφους στους 7)- Ταμίας. Οι θέσεις του Αντιπροέδρου και του Οργανωτικού Γραμματέα παραμένουν κενές, καθώς δεν υπήρξαν υποψηφιότητες. Το προεδρείο δεσμεύτηκε  να καταθέσει μέχρι την επόμενη συνεδρίαση στο σώμα και στους συναδέλφους  ένα κοινό κείμενο (με βάση το κείμενο που είχε κατατεθεί και τη συζήτηση που έγινε) το οποίο θα αποτελέσει το πλαίσιο του προγραμματικού προεδρείου για την επόμενη διετία.

Μετά από αυτά το ΔΣ έχει ως εξής:

Βασίλης Λιόντος   Πρόεδρος

Φώτης Μπιχάκης  Γ. Γραμματέας

Χρήστος Μπέλμπας  Ταμίας

Γιάννης Τσαμαντάκης  μέλος

Γιώργος  Φίλης  μέλος

Γιάννης Νικολάου   μέλος

Δημήτρης  Δαμασκηνός μέλος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook