Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι επισκέψεις στις μόνιμες δράσεις τις «Παιχνιδοχώρας».

Το εργαστήρι του Αϊ Βασίλη στο Ρέθυμνο συνεχίζει να δέχεται επισκέψεις από σχολεία, οικογένειες αλλά και ανθρώπους κάθε ηλικίας. Με τα χαμόγελα και την γιορτινή διάθεση να κυριαρχούν στην Πλατεία Μικρασιατών.

Το πρόγραμμα της χθεσινής ημέρας περιλάμβανε Έκθεση βιβλίου από το ΙΤΕ – Ίδρυμα Τεχνολογίας Έρευνας, δράσεις του τμήματος Γ΄ κομμωτικής του  1ου ΕΠΑΛ- 1ου Ε.Κ. Ρεθύμνου, κοινωνική δράση με σκοπό τη συλλογή τροφίμων , φαρμάκων και ρούχων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, Συναυλία στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη με τα συγκροτήματα του Μουσικού, δράσεις του Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ Ρεθύμνου, παράσταση από το «Παραμυθένιο νηπιαγωγείο, καθώς και συναυλία jazz μουσικής στην οδό Τσουδερών. 

Αναλυτικά το Πρόγραμμα για την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου έχει ως εξής: 

10:30 – 21:00 ΙΤΕ – Ίδρυμα Τεχνολογίας Έρευνας: Έκθεση βιβλίου γενικού ενδιαφέροντος και ανθρωπιστικών επιστημών των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κρήτης και του Ινστιτούτου Μεσογειακών Σπουδών. Καθημερινά από 17 έως και 24 Δεκεμβρίου στο lobby στο σπίτι του Πολιτισμού τα ξωτικά σας περιμένουν να σας ξεναγήσουν…

10:30 – 21:30 Kοινωνική δράση με σκοπό τη συλλογή τροφίμων , φαρμάκων και ρούχων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης στην πλατεία των Τεσσάρων Μαρτύρων από την καρναβαλική ομάδα «ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ CLUB» .

12:00 Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες από την foodbloger και παρουσιάστρια MAMA MIA,  Εύα Παρακεντάκη ζωντανά κοντά μας. Στην πλατεία Μικρασιατών 

12:00 – 14:00 «Μασκότ show» την οδό Αρκαδίου στο ύψος της Μητρόπολης 

18:00 «Παντομίμα για παιδιά και κεράσματα για μεγάλους» από την καραναβαλική ομάδα «ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ CLUB» Τα μέλη της ομάδας θα είναι ντυμένα με στολή μίμου και θα απασχολήσουν τα παιδιά με το παιχνίδι της παντομίμας στηριζόμενοι σε τίτλους παραμυθιών καθώς και τίτλους παιδικών κινηματογραφικών ταινιών. Ταυτόχρονα θα προσφέρουν κεράσματα (ρακί, ρακόμελο, ζεστό κρασί και μικρά χριστουγεννιάτικα γλυκά) σε όλους.

20:00 Συναυλία με το συγκρότημα Possitive . Κεντρική σκηνή 


 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook