Τον πρώτο τίτλο της χρονιάς πανηγύρισε στο Ρέθυμνο η Επισκοπή, επικρατώντας στο Super Cup με 2-1 της Ασή Γωνιάς. Οι «κυανόλευκοι» πανηγύρισαν το 5ο τρόπαιο στην ιστορία τους σε αυτό το θεσμό, όπου είναι πολυνίκεις πλέον.

Ο Νίκος Ταμάμης χάρισε την «κούπα» στην ομάδα του Γιώργου Ξηράκη με τα δύο εύστοχα πέναλτι που εκτέλεσε στο 28’ (ανατροπή Μουρτζανού από Α. Δελήμπαση) και στο 82’ (ανατροπή Αντιασβίλι από Α. Δελήμπαση).

Η Ασή Γωνιά στάθηκε αξιόμαχα στο «Θ. Βαρδινογιάννης» και είχε ισοφαρίσει στο 44’ με τον πρώην παίκτη της Επισκοπής, Σπύρο Χαρατσή, να σκοράρει μετά από κάθετη πάσα του Μάρκου Κλαψινού.

Διαιτητής του 16ου Super Cup Ρεθύμνου ήταν ο Πέτρος Τσαγκαράκης με βοηθούς τους Γιάννη Κομκοτό, Γιώργο Βυζιργιανάκη και 4ο διαιτητή τον Γιώργο Ε. Σταυρουλάκη.

 Επισκοπή (Γιώργος Ξηράκης): Ο. Κελαϊδής, Ξυνομυλάκης (80\’ Σουμπασάκης), Κουδουνάκης, Β. Κατσαμάς, Αργυράκης, Μπαστάκης, Καραβιώτης, Μουρτζανός, Αντιασβίλι (89\’ Σιόρε), Ταμάμης (90\’+ Παυλάκης), Βελονάκης.

Ασή Γωνιά (Γιάννης Κατσούλης): Δημητριάδης, Αντουράκης, Μανωλακάκης, Α. Δελήμπασης, Κλαψινός, Δοντσίδης, Χαρατσής, Χ. Δελήμπασης (84\’ Μπερνιδάκης), Δημήτρης, Ιβάνοφ (46\’ Καραδάκης), Γ. Γύπαρης (60\’ Κεφάκης).

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook