Ικανοποιημένος από την ισοπαλία που κατάφερε να αποσπάσει η ομάδα του στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη τύπου ο Νίκος Καραγεωργίου . 
Ο προπονητής του Εργοτέλη δήλωσε : «Να ευχηθούμε καλή χρονιά σε όλους. Νομίζω ότι τώρα που τελείωσε το ματς, τέτοια ματς θα μας κάνουν καλύτερη τη χρονιά. Ήταν πολύ όμορφο παιχνίδι αν και αυτή την εποχή οι ομάδες δεν είναι σε καλή κατάσταση. Παρόλα αυτά είδαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και οι φίλαθλοι έφυγαν ευχαριστημένοι από το θέαμα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου διότι δύο φορές επανήλθαν στο ματς έπειτα από πολύ μεγάλη προσπάθεια. Καταφέραμε να πάρουμε έναν βαθμό και με δεδομένο το πολύ δύσκολο πρόγραμμα που έρχεται, θα φανεί χρήσιμος και θα μας βοηθήσει από ψυχολογικής άποψης».
Ο Τάκης Λεμονής από την πλευρά του επισήμανε: «Αξίζαμε τη νίκη, νομίζω. Ο Πανιώνιος είναι σε καλό δρόμο. Χρειαζόμαστε, όμως, διάρκεια στην απόδοσή μας. Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι στο τέλος του αγώνα» δήλωσε στην αρχική του τοποθέτηση ο προπονητής του Πανιωνίου που στη συνέχεια τόνισε : «Όντως, στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε τη φρεσκάδα που είχαμε στο πρώτο. Είχαμε, όμως, τις προϋποθέσεις για να… καθαρίσουμε το ματς. Κάναμε ένα αρκετά καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά πρέπει να αυξήσουμε τη διάρκεια στο παιχνίδι μας. Στο πρώτο μέρος ξοδέψαμε αρκετές δυνάμεις στο πρέσινγκ, αλλά δεν είναι εύκολο να είμαστε, τη δεδομένη χρονική στιγμή, στο επίπεδο που θέλουμε. Το γκολ του Φραγκουλάκη μας… αφαίρεσε την ψυχολογία. Σε έναν αγώνα παίζει και ο αντίπαλος. Από τον Εργοτέλη θα μπορούσαν να πουν ότι ήταν τυχερό το γκολ του Ριέρα. Εμείς μπορούμε να πούμε για αυτό του Φραγκουλάκη. Σε μία διάρκεια αγώνων, δεν θα παίξει ρόλο η τύχη, αλλά η συνέχεια της απόδοσης των ομάδων. Το ποδόσφαιρο δεν εξαρτάται μόνο από την τύχη». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook