Μέγας πανηγυρικός εσπερινός και πανηγυρική χριστουγεννιάτικη παννυχίδα θα τελεστεί την παραμονή των Χριστουγέννων στον Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους

Το βράδυ της Κυριακής 24ης Δεκεμβρίου και ώρα 08:00 μ. μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός των Χριστουγέννων στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών προεξάρχοντος του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου μας Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη ενώ στη συνέχεια θα τελεστεί η Πανηγυρική Χριστουγεννιάτικη παννυχίδα κατά την οποία θα ψαλεί ο Όρθρος και ακολούθως Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση:

Καλούνται οι πιστοί να συμμετάσχουν, ανάλογα με τις υποχρεώσεις τους, στις προαναφερθείσες Λειτουργικές Συνάξεις, ώστε κατά την μεγάλη αυτή εορτή της Πίστης μας να γευθούν την χαρά και την ευλογία του Σαρκωθέντος Σωτήρος Χριστού και να μη μείνει κανείς αλειτούργητος.

Ας στηρίξουμε με τις προσευχές μας και την παντοειδή αγάπη μας όλους τους μοναχικούς αδελφούς μας, αποδείχνοντάς τους ότι δεν είναι μόνοι και πως μαζί με τον νεογέννητο Χριστό είμαστε κι εμείς φιλάνθρωπα κοντά τους, ότι τους σκεπτόμαστε και τους στηρίζουμε σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες, που διέρχεται ο κόσμος όλος και ο τόπος μας αλλά και το σημαντικότερο, ότι διατρανώνουμε πως για όλους εμάς τους ανθρώπους γεννήθηκε ο Χριστός Σωτήρας, Λυτρωτής και Ευεργέτης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook