Με ένα έγγραφο που αποτελούνταν από δεκατρείς σελίδες, ο νομικός της ΠΑΕ ΟΦΗ Ντίνος Μανταδάκης, κατέθεσε σήμερα την έφεση στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, ζητώντας τη δικαίωση για τα όσα διαδραματίστηκαν πριν από μερικές μέρες στα Ιωάννινα, στον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ.  

 Στην κριτική ομάδα φαίνονται διατεθειμένοι να φτάσουν μέχρι τον CAS σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να βγάλουν άκρη ούτε στην δεύτερη προσπάθεια που κάνουν.  

Μοίρασαν αυτόγραφα και φανέλες

Στο πλαίσιο της συνεργασίας ανάμεσα στην ΠΑΕ ΟΦΗ και τα καταστήματα Super Market Χαλκιαδάκης, αντιπροσωπεία της διοίκησης και των παικτών, επισκέφτηκαν χθες δύο καταστήματα της πόλης του Ηρακλείου. Συγκεκριμένα ο Ανέστης Αγρίτης με τον Ζέλικο Κάλαϊτζιτς το κατάστημα της Θερίσου και οι Γιώργος Κατσικογιάννης με τον Γιακούμπου, στο κατάστημα που βρίσκεται στον Άγιο Ιωάννη. Την διοίκηση και στα δύο καταστήματα, εκπροσώπησε ο Γιώργος Καλουτσάκης. Οι παίκτες μοίρασαν εκατοντάδες αυτόγραφα και φανέλες κυρίως σε μικρά παιδιά που είχαν συγκεντρωθεί, για να δουν από κοντά τα ποδοσφαιρικά τους ινδάλματα. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook