Από τη Ρωσία με αγάπη! Πήραν φωτιά τα ρωσικά έντυπα όταν είδαν τον Κώστα Μαρτάκη και την Diana Diez να παίζουν με τον φακό και τα κύματα. Οι δύο τραγουδιστές ένωσαν τις φωνές τους στο τραγούδι «Sex indigo» και τώρα, με αφορμή τη μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει στη Ρωσία η Diana, ήρθε να συναντήσει τον Κώστα στην Κρήτη και να περάσουν μερικές ημέρες μαζί.

Ο φακός της «Espresso της Κυριακής» ήταν εκεί και εκτός από τις φωτογραφίες, που ήδη κυκλοφόρησαν στα ρωσικά ταμπλόιντ, τους συνέλαβε και σε… αποκαλυπτικά παιχνιδάκια στη θάλασσα, που ανέβασαν ακόμα πιο πολύ τον υδράργυρο στη μεγαλόνησο.

Ο Κώστας και η Diana βρέθηκαν να πλατσουρίζουν στα καταγάλανα νερά και ήταν τόσο διαχυτικοί μεταξύ τους, που οι περισσότεροι νόμιζαν ότι είναι το νέο hot ζευγάρι της showbiz. Αν και οι δύο ήταν πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις τους, εντούτοις δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Κώστας ως γνήσιος τζέντλεμαν φρόντιζε τη Ρωσίδα καλλονή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το «ζευγάρι», όπως το αποκαλούν τα ρωσικά ταμπλόιντ και περιοδικά, παρέμεινε τρεις απολαυστικές ημέρες στην πανέμορφη Χερσόνησο και φεύγοντας κανόνισε την επόμενη φορά η συνάντησή του να γίνει στη Ρωσία, όπου το κομμάτι του γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και το βιντεοκλίπ του τραγουδιού είναι μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές.

\"\"

Προωθεί την Ελλάδα!

Το να γίνει η εντυπωσιακή φωτογράφιση στην Κρήτη ήταν ιδέα του Κώστα και σκοπός του ήταν ένας, να προβάλει τις ομορφιές της Ελλάδος και να βοηθήσει τον τουρισμό της χώρας μας. Άλλωστε, εδώ και καιρό αρκετοί celebrities κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να διαφημίσουν τη χώρα μας στο εξωτερικό.

Αυτό ακριβώς έκανε και ο Κώστας Μαρτάκης και όπως δείχνουν τα πράγματα η προσπάθειά του αυτή έφερε αποτελέσματα, αφού πάρα πολλοί είναι οι Ρώσοι που και φέτος ψήφισαν… δαγκωτό Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

\"\"

Επιστροφή στην Αθήνα

Η αλήθεια είναι ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής θα ήθελε να μείνει και άλλες ημέρες στην Κρήτη και να χαλαρώσει με την εκρηκτική Diana. Οι υποχρεώσεις του όμως στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται το φετινό καλοκαίρι τον ανάγκασαν να επιστρέψει στην Αθήνα.

Η Ρωσίδα καλλονή φυσικά τον ακολούθησε και στην επιστροφή του στην πόλη. Ο Κώστας προσφέρθηκε να την ξεναγήσει στα ελληνικά μνημεία και να της γνωρίσει τον ελληνικό πολιτισμό. Έτσι, έγινε ξεναγός της όχι μόνο την ημέρα αλλά και τη νύχτα, αφού της… σύστησε και τη νυχτερινή ζωή, για την οποία τόσο φημίζεται η χώρα μας.

Η αλήθεια είναι ότι ο ελεύθερος χρόνος του Κώστα Μαρτάκη είναι πολύ περιορισμένος, αφού εκτός των άλλων αυτόν τον καιρό προετοιμάζει και τον νέο δίσκο του, οποίος θα κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο. Παρ’ όλα αυτά, για χάρη της Diana κατάφερε να ξεκλέψει κάποιες ώρες από τις υποχρεώσεις του και να της αφιερωθεί, μιας και θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να συναντηθούν ξανά, αφού πρέπει πρώτα να κυκλοφορήσει το CD, να γίνουν οι επίσημες παρουσιάσεις και μετά να προγραμματίσει το ταξίδι του στη Ρωσία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook