Η δράση θα πραγματοποιούνταν σήμερα ωστόσο λόγω καιρού αναβλήθηκε για τις 26 Δεκεμβρίου

Τα χάλασε ο καιρός σήμερα για χιλιάδες Άγιους Βασίληδες από όλη την Ελλάδα που θα λάμβαναν μέρος στο Santa Run, μια δράση- θεσμός για τα Χανια – που θα διεξαγόταν για 7η συνεχή χρονιά.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής του 7ου Santa Run, η νέα ημερομηνία διεξαγωγής είναι η 26η Δεκεμβρίου

“Η Οργανωτική Επιτροπή και τα ξωτικά του 7ου Santa Run Chania, που μήνες τώρα δουλεύουμε για τούτη τη μέρα, αποφασίσαμε, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους, ότι τούτη τη μέρα χρειάζεται να την αναβάλλουμε για λίγο, όσο απαιτεί ο καιρός, ώστε να μην υπάρχει καμία σκιά για την ασφάλεια των συμμετεχόντων.

Η διοργάνωση του 7ου Santa Run μετατίθεται για τις 26 Δεκεμβρίου 2017, την ίδια ώρα. Μέχρι τότε μπορούν και οι αναβλητικοί Άγιοι Βασίληδες να προμηθευτούν τη στολή τους, από το Σπίτι του Santa run (Βολουδάκηδων 17), ώστε αυτή η μικρή καθυστέρηση να δυναμώσει πιο πολύ τους στόχους του Santa Run Chania και τους τέσσερις ωφελούμενους συλλόγους: ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ «Η Μεγαλόχαρη», Ορίζοντας.

Ώρες λειτουργίες στο Σπίτι του Santa Run:

Σήμερα, Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, μέχρι τις 9μμ

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, 10πμ – 7μμ

Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου, κλειστά

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, 9πμ – 1μμ”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook