Από την κατάκτηση δύο χάλκινων μεταλλίων συνοδεύτηκε η συμμετοχή του ΑΣ Κρήτες στο Κύπελλο “Γ. Βόλαρης”, που διοργάνωσε η ΕΛ.Ο.Τ. το τριήμερο 21-23 Δεκεμβρίου.

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου στις κατηγορίες τους ανέβηκαν οι Μαρία Κατσούλη και Μαρία Τζανίδη.

Ο ΑΣ Κρήτες συμμετείχε συνολικά με 9 αθλητές.

Η ενημέρωση του συλλόγου έχει ως εξής:

Αυλαία για το 2017 στους αγωνιστικούς χώρους για τον Α.Σ.ΚΡΗΤΕΣ και συγκεκριμένα στο κύπελλο Γ.Βόλαρης που διοργάνωσε η ΕΛ.Ο.Τ. στις 21-23 Δεκεμβρίου, όπου και συμμετείχε με 9 αθλητές.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν 1400 αθλητές απο συλλόγους που περιλαμβάνονται στα γεωγραφικά όρια της Ε.ΤΑ.Ν.Ε.

Η Κατσούλη Μαρία και η Τζανίδη Μαρία κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία τους, πολύ καλές και δυναμικές εμφανίσεις για τους Καραπατάκη Μανώλη και Ζωγραφίδη Αλέξανδρο, ο Βούτας Στέφανος αποκλείστηκε στον 3ο γύρο, ενώ οι Καπριδάκης Στέλιος, Αντωνίου Ελένη, Παναγιωτίδης Ανδρόνικος και Τζανίδη Γεωργία δεν κατάφεραν να περάσουν το εμπόδιο του 1ου γύρου. 

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους, γιατί ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, χαμένος είναι όποιος δεν αγωνίζεται και κερδισμένος είναι όποιος τολμά!!! Ολιγοήμερη ξεκούραση τώρα και επιστρέφουμε δυναμικά το νέο έτος όπου μας περιμένουν πολλές διοργανώσεις και εκδηλώσεις.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί την ΑΝΕΚ lines και BLUE STAR ferries για την ευγενική χορηγία των εισιτηρίων, καθώς και τους χορηγούς του ΡΑΜΠΑΛΑΚΟΣ agrocenter, χρώματα ΚΑΜΠΑΚΟΣ, ΟΝΕCOFFEE shop, MY 3D CRYSTAL

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook