Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ένατη μέρα λειτουργίας της Παιχνιδοχώρας

Τα ξωτικά βούλιαξαν την Πλατεία…από πολύ νωρίς φάνηκε ότι αυτή η μέρα θα έμενε χαραγμένη στην μνήμη όλων των Ξωτικών. Μια όμορφή σελίδα στο μαγικό τους ημερολόγιο να τους θυμίζει την αγάπη του κόσμου για τα Χριστούγεννα και τις γιορτές. Το εργαστήρι του Αϊ Βασίλη, η δική του μαγική Παιχνιδοχώρα, δεν άφησε κανέναν παιδάκι παραπονεμένο. Τα «γρήγορα πινελάκια» μεταμόρφωσαν εκατοντάδες μικρούς βοηθούς, πλημμυρίζοντας με αγάπη και χαμόγελα κάθε γωνία του μαγικού εργαστηρίου. 
Ήταν μια μέρα χαράς με παιχνίδι, χορό και πολύ πολύ τραγούδι για όλους!!!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ένατη μέρα λειτουργίας της Παιχνιδοχώρας. Το μαγικό εργαστήρι του Αϊ Βασίλη υποδέχτηκε για ακόμα μία μέρα εκατοντάδες επισκέπτες. Με σύμμαχο τον καλό καιρό, οι ρεθεμνιώτες αλλά και κόσμος από τους γειτονικούς νομούς γέμισαν από πολύ νωρίς την Πλατεία Μικρασιατών. 

Σύμφωνα με την Οργανωτική Επιτροπή, την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, οι επισκέπτες στις μόνιμες δωρεάν δράσεις της Παιχνιδοχώρας ξεπέρασαν τους 2.000!

Παιχνίδια, χορός, φαγητό, παιδικό καραόκε και μια φαντασμαγορική συναυλία των KINGS χάρισαν στην Πλατεία Μικρασιατών μια όμορφη, γεμάτη ζωή εικόνα που θα μείνει ανεξίτηλη στις καρδίες των όσων την επισκέφτηκαν.  

Αναλυτικά το Πρόγραμμα για την Τετάρτη  27 Δεκεμβρίου έχει ως εξής: 

12:00 “Χριστουγεννιάτικα Γλυκά Από Ζαχαρόπαστα”  Τα Ξωτικά τρελαίνονται για γλυκές λιχουδιές. Η κυρία Στέλλα Μιχάλα δεν τους χάλασε το χατίρι και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους για να δημιουργήσουν ευφάνταστα  γλυκά και γλειφιτζούρια από ζαχαρόπαστα. Μικρή σκηνή Πλατεία Μικρασιατών 

12:00 Σχήμα Πνευστών Οργάνων από το Μουσικό Λύκειο Ρεθύμνου     

12:30 Συναυλία με την Τίνα Τσιμπίδη στην Καλλιθέα (Μάρκου Πορτάλιου 8). «Εορτάζω και ψωνίΖω στο Ρέθυμνο»

18:00 “Παντομίμα για παιδιά και κεράσματα για μεγάλους” από την καρναβαλική ομάδα «ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ CLUB» . Τα μέλη της ομάδας θα είναι ντυμένα με στολή μίμου και θα απασχολήσουν τα παιδιά με το παιχνίδι της παντομίμας στηριζόμενοι σε τίτλους παραμυθιών καθώς και τίτλους παιδικών κινηματογραφικών ταινιών. Ταυτόχρονα θα προσφέρουν κεράσματα (ρακί, ρακόμελο, ζεστό κρασί και μικρά χριστουγεννιάτικα γλυκά) σε όλους.
20:00 Συναυλία με διασκευές ελληνικών και ξένων έντεχνων τραγουδιών από την Κωνσταντάκη Νικολέτα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook