Aναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Συνεχίζονται την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017, οι εορταστικές εκδηλώσεις στην πόλη του Ηρακλείου. Έτσι, στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου, στις 20:00 το βράδυ με είσοδο ελεύθερη για το κοινό ο Μιχάλης και ο Παντελής Καλογεράκης θα δώσουν παράσταση με τίτλο «Προσωπικό».

Η παράσταση βασίζεται στα μελοποιημένα ποιήματα του album «ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ» και σε κρήτες ποιητές, όπως ο Μηνάς Δημάκης, ο Άρης Δικταίος, ο Παύλος Βλαστός και ο Νίκος Καζαντζάκης.

Την ίδια βραδιά στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου  θα παρουσιαστούν οι «ΟΡΝΙΘΕΣ» του Αριστοφάνη από την Ομάδα θεάτρου «Ίριδα», Μ.Κ.Ο. Γυναικών «Ίριδα».

Σκηνοθεσία Δ. Ταβερναράκης, Κοστούμια- Σκηνικά Ομάδα θεάτρου «Ίριδα», Χορογραφία Έρη Κάτσουρα, Υπεύθυνη παραγωγής : Ρένια Δρόσου

Την ίδια ημέρα, το πρόγραμμα στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» συμπεριλαμβάνει:

11:00 Εργαστήρι γαστρονομίας. «Στην κουζίνα της θείας Ελένης» με την Ελένη Καραντινάκη.

12:00  «Ο Ανδροκλής και η Υακίνθη» – Θεατρική παράσταση με 15 παιδιά του ΚΔΑΠ Ασιτών. Κείμενο -Διδασκαλία: Α. Διαμαντής, εικαστικές κατασκευές: Μαρίνα Κανονάκη.

17:30  Παιδική και Νεανική χορωδία Περιφέρειας Κρήτης Π.Ε. Ηρακλείου. Διεύθυνση Λένα Χατζηγεωργίου, πιάνο Έλενα Περυσινάκη.

18:00  Εργαστήριο: μικροί μάγειροι. Η συνταγή: 1 κιλό χριστουγεννιάτικη διάθεση, 4 φλυτζάνια αγάπη… με τις Εμμανουέλα και Αλεξία.

18:30 Σπουδαστές μοντέρνου τραγουδιού Έντεχνου Ωδείου, τάξη Λένας Χατζηγεωργίου.

20:00 Quantum Jazz Duet Kλασική τζάζ, Ποπ μπαλάντες και χριστουγεννιάτικα κομμάτια. Γ. Γεναράκης-Σαξόφωνο, Μ. Χρυσουλάκης- Πιάνο.

Facebook: Χριστουγεννιάτικο Κάστρο   

twitter: @XrKastro

instagram: xristougenniatikokastro      

youtube: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ – https://www.youtube.com/watch?v=wr8wvO2oeHs

e-mails: xristougenniatikokastro@hotmail.com –

             xristougenniatikokastro@gmail.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook