Σήμα κατατεθέν των ντισκοτέκ στην δεκαετία του ’80 

Έφυγε στα 56 του χρόνια, από την ζωή νικημένος από τον καρκίνο, ο σπουδαίος Έλληνας DJ PALMER, που άφησε εποχή στα Χανιά παίζοντας μαγικά στην Disco Estelle, αργότερα Agora, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Dj Palmer (Κώστας Κωνσταντίνου) έχει πλούσιο βιογραφικό στον χώρο της Ντίσκο & Ίταλο Ντίσκο μουσικής όπως και πολλές συνεργασίες και εμφανίσεις με μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών για τρεις δεκαετίες. Οι  Ντισκοτέκ  τον έχουν σήμα κατατεθέν. Πρόκειται για έναν Dj που δικαιολογημένα απεικονίζει την δεκαετία του 80.

O DJ Palmer ήταν ένας θρύλος της νύχτας. Ο άνθρωπος που έβαζε φωτιά στις πίστες για τρεις δεκαετίες ως DJ και παραγωγός, που έκανε πραγματικά σόου με το μικρόφωνο και «σύστησε» στο ελληνικό κοινό την ιταλοντίσκο.

Υπήρξε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες περσόνες της περιόδου και εκτός από την Estelle στα Χανιά, είχε αφήσει τα σημάδια του σε όλες της γνωστές disco της Αθήνας, όπως την περίφημη Dorian Grey, τις Σεϋχέλλες, τις Εσπερίδες και την Boom Boom, χτίζοντας έναν μύθο γύρω από το όνομά του που δεν κατάφερε κανείς να επισκιάσει.

Παράλληλα ήταν υπεύθυνος για την παραγωγή του 12ιντσου Computer Guy του 1986, έναν italo disco ύμνο που ακόμη και σήμερα αναζητούν απεγνωσμένα οι συλλέκτες του είδους.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook