Σημαντικές είναι οι επιτυχίες των υποψηφίων απο την Κρήτη και στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Τα αποτελέσματα των επιτυχόντων έχουν ήδη αναρτηθεί στα σχολεία αλλά το Flashnews.gr εξασφάλισε τους σχετικούς καταλόγους και τους δημοσιεύει για την καλύτερη ενημέρωση όλων.




Δείτε εδώ με αλφαβητική σειρά όλους τους επιτυχόντες απο το Νομό Χανίων

Δείτε εδώ με αλφαβητική σειρά όλους τους επιτυχόντες απο το Νομό Ρεθύμνου

Δείτε εδώ με αλφαβητική σειρά όλους τους επιτυχόντες απο το Νομό Ηρακλείου 

Δείτε εδώ με αλφαβητική σειρά όλους τους επιτυχόντες απο το Νομό Λασιθίου

Να σημειωθεί πως απο τους 4.316 επιτυχόντες απο την Κρήτη, οι 2.574, δηλαδή ποσοστό 60%, πέτυχαν την εισαγωγή τους σε κάποια σχολή της Κρήτης. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει πως ένα βασικό κριτήριο των υποψηφίων στην συμπλήρωση των μηχανογραφικών ήταν και το θέμα της οικονομικής επιβάρυνσης της οικογένειεας απο την στέγαση σε άλλη πόλη.

Απο τους 1.135 επιτυχόντες των Χανίων οι 695 \”πέρασαν\” σε σχολή της Κρήτης

Απο τους 487 επιτυχόντες του Ρεθύμνου οι 274 \”πέρασαν\” σε σχολή της Κρήτης

Απο τους 2.169 επιτυχόντες του Ηρακλείου οι 1.328 \”πέρασαν\” σε σχολή της Κρήτης

Απο τους 525 επιτυχόντες του Λασιθίου, οι 277 \”πέρασαν\” σε σχολή της Κρήτης.

Ο Περιφερειακός Δ/ντής Εκπαίδευσης Κρήτης

Σε μήνυμά του προς όλους τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων, ο Περιφερειακός Δ/ντής Εκπαίδευσης Κρήτης κ.Απόστολος Κλινάκης αναφέρει τα εξής :

\”Από τη θέση του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης απευθύνω θερμό χαιρετισμό σε όλους τους νέους και τις νέες της Περιφέρειάς μας, που συμμετείχαν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Θέλω, επίσης, να διαβεβαιώσω ότι η Υπηρεσία μας, με τη συνδρομή όλων των υπηρεσιακών προσώπων και παραγόντων που είχαν εμπλοκή στην εξεταστική διαδικασία, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, να ολοκληρωθεί με επιτυχία το εγχείρημα και των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων. Ήδη, με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, κλείνει ένας ακόμη κύκλος αγωνίας και άγχους των υποψηφίων και των οικογενειών τους.

Ας μου επιτραπεί, επίσης, να συγχαρώ όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές, που πέτυχαν να εισαχθούν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, και να τους ευχηθώ καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία, αλλά και τους γονείς των παιδιών αυτών, που στάθηκαν μέχρι το τέλος στο πλευρό τους και μοιράστηκαν τις αγωνίες και τις ελπίδες τους.

Στους μαθητές και τις μαθήτριες που δεν μπόρεσαν να επιτύχουν την εισαγωγή τους σε κάποια σχολή, θα ήθελα να επισημάνω ότι οι ευκαιρίες της ζωής δεν εξαντλούνται στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στις μελλοντικές επιλογές τους.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους εκπαιδευτικούς της τάξης, που με τη συνεχή παρουσία και συμπαράστασή τους στήριξαν τα παιδιά στην επίμοχθη προσπάθειά τους σε όλη τη διάρκεια του διδακτικού έτους, καθώς και όλους όσοι πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους είτε συμμετέχοντας σε διάφορες Επιτροπές είτε από οποιαδήποτε άλλη θέση και συνέβαλαν στην έγκαιρη και ομαλή ολοκλήρωση των διαδικασιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook