Καλό καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας  περιμένουμε για σήμερα Δευτέρα 29 Αυγούστου , με παροδικά αυξημένες νεφώσεις κατά τόπους και λίγες τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά ορεινά και στα νότια κυρίως τμήματα του Αιγαίου, 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 18 έως 30 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 22 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 22 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 30 βαθμούς Κελσίου.

Ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο, με σταδιακή μικρή εξασθένηση μετά το μεσημέρι, ενώ στα νότια θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς μέτριους μέχρι ισχυρούς. Σχεδόν μέτριοι άνεμοι δυτικών διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο.

Τοπικές νεφώσεις περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 βαθμούς. Ισχυροί βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό, με σταδιακή σημαντική εξασθένηση από το απόγευμα.

Πρόσκαιρες νεφώσεις περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook