Τελευταία ενημέρωση 16:14

Περίπου μισό κιλό ηρωίνης εντόπισαν και κατέσχεσαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, oι αστυνομικοί μετά από έρευνα και οργανωμένη επιχείρηση βρήκαν στην σπίτι ενός άνδρα στα Χανιά περίπου μισό κιλό ηρωίνης και δυο ζυγαριές!

Πρόκειται για έναν περίπου 50χρονο Χανιώτη ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές.

Η μεγάλη ποσότητα ηρωίνης κατασχέθηκε και ο 50χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτκών Χανίων, οι οποίοι εν μέσω εορταστικής περιόδου κατάφεραν γερό  πλήγμα στην πιάτσα των ναρκωτικών.

H ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη,  σήμερα (28.12.2017) το μεσημέρι, στα  Χανιά από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας  Χανίων 51χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί  ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, σήμερα (28.12.2017) το μεσημέρι εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας ο 51χρονος και ακολούθησε  έρευνα στην οικία του. 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • 474  γραμμάρια ηρωίνης,
  • 148  γραμμάρια μεθαδόνης,
  • 2  ζυγαριές ακριβείας,
  • το χρηματικό ποσό των 895 ευρώ, ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες   
  • 2 κινητά τηλέφωνα ως μέσο επικοινωνίας για διακίνηση ναρκωτικών και
  • πλήθος πλαστικών συσκευασιών, προοριζόμενες για την συσκευασία της ηρωίνης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας  Χανίων , ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί  στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook