Ξεπούλησαν τα πακέτα διακοπών σε Κρήτη και Ρόδο του φινλανδού τουρ οπερέιτορ της Thomas Cook, Tjäreborg, το καλοκαίρι του 2017, καθώς οι 2 ελληνικοί προορισμοί ήταν οι δημοφιλέστεροι για τους πελάτες του.

Η Ελλάδα αποδείχθηκε συνολικά ως η δημοφιλέστερη χώρα διακοπών για τους Φινλανδούς, σύμφωνα με τις κρατήσεις οργανωμένων πακέτων στον τουρ οπερέιτορ το 2017, καταλαμβάνοντας μερίδιο 36% στο σύνολο των πακέτων που πωλήθηκαν μέσα στο καλοκαίρι.

Τρίτος δημοφιλέστερος προορισμός ήταν η Μαγιόρκα με μεγάλη ετήσια αύξηση ενώ σημαντικό μερίδιο κατέλαβαν και οι πωλήσεις προγραμματισμένων πτήσεων για αυτόνομες διακοπές στην Κόστα ντε Σολ, την Πράγα και τη Ρίγα.Δείτε τoυς 5 κορυφαίους παραθαλάσσιους προορισμούς για τους Φινλανδούς το 2017…

1. Κρήτη

2. Ρόδος

3. Μαγιόρκα

4. Κύπρος

5. Τουρκία

Επίσης, στην κρουαζιέρα, η Μεσόγειος ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός, με αναχώρηση από τη Βαρκελώνη και τη Ρώμη.Για το καλοκαίρι του 2018, ο Tjäreborg έχει διευρύνει την προσφορά στην Ελλάδα, στην Κρήτη και τη Ρόδο, και έχει προσθέσει τη Λέσβο ως νέο προορισμό.

Οι προκρατήσεις που καταγράφει αυτή την περίοδο για το καλοκαίρι του 2018 αφορούν κυρίως την Κρήτη, την Τουρκία, τη Ρόδο, τη Βουλγαρία και τη Μαγιόρκα.

Οι πωλήσεις τους είναι 5% περισσότερες σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι και έχει πωληθεί ποσοστό 20%.

tornosnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook