Για πρώτη χρονιά δεν πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Συλλόγου εργαζομένων στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης»

Δυστυχώς, το ρεπορτάζ του Flashnews.gr πριν από έναν χρόνο, για την καθιερωμένη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων στο αεροδρόμιο Χανίων αποδείχθηκε «προφητικό» καθώς φέτος δεν πραγματοποιήθηκε η γιορτή και δεν προσγειώθηκε ο Αι Βασίλης με αεροσκάφος της αερολέσχης Χανίων.

“Θα προσγειωθεί και του χρόνου ο Αη Βασίλης στο αεροδρόμιο λόγω Fraport;”, ήταν ο τίτλος του ρεπορτάζ στο οποίο οι εργαζόμενοι εξέφραζαν τις επιφυλάξεις τους για το εάν θα γινόταν φέτος η γιορτή με το νέο καθεστώς ιδιοκτησίας του αεροσταθμού από την Fraport.

«Δεν έχουμε αεροσταθμό για να κάνουμε την γιορτή» είπε σήμερα στο Flashnews.gr, ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» κ. Θέμης Βαβουλάκης, επισημαίνοντας πως ο χαρακτήρας της γιορτής ήταν δημόσιος και ανοιχτός σε όλους.

Όμως, σύμφωνα με τον κ.Βαβουλάκη, η ιδιοκτήτρια εταιρεία έχει επιβάλλει ένα ασφυκτικό πλαίσιο ελέγχων, ζητώντας λίστες με όλα τα στοιχεία όσων πρόκειται να μπουν στο αεροδρόμιο προκειμένου να εκδοθούν ειδικές άδειες, ενώ το ίδιο ισχύει και με τα οχήματα αλλά και με το αεροσκάφος που μετέφερε τον Αι Βασίλη.

Με αυτές τις συνθήκες και την εν γένει συμπεριφορά της εταιρείας έναντι των υπαλλήλων,  δεν μπορεί να γίνει η γιορτή, ανέφερε ο κ.Βαβουλάκης, τονίζοντας ακόμη το ότι η Fraport «χρεώνει» τα πάντα, ενώ όπως επεσήμανε το πρόβλημα δεν αφορά στα τοπικά στελέχη της εταιρείας, αλλά στις κατευθύνσεις που δίνονται από την κεντρική διοίκηση.

Να σημειωθεί πως δεν υπεβλήθη σχετικό αίτημα , ενώ σύμφωνα με τον επικεφαλής επικοινωνίας της Fraport κ. Γιάννη Παπάζογλου, εάν υποβαλλόταν το αίτημα,  θα εξεταζόταν από την εταιρεία για να παραχωρηθεί κάποιος μη ελεγχόμενος χώρος, όπως έγινε σε αεροδρόμιο στην Βόρεια Ελλάδα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook