Μια κανονική… κατασκήνωση είχαν στήσει τέσσερις χασισοκαλλιεργητές ανάμεσα στα εκατοντάδες δενδρύλλια κάνναβης που είχαν φυτέψει μέσα στα δέντρα σε δασική περιοχή του Αιγίου, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να μετακινούνται δίνοντας στόχο για να τα περιποιηθούν!

Όπως λέει το protothema.gr, η γιγαντιαίων διαστάσεων φυτεία, που αποτελούνταν από 1.356 δενδρύλλια ύψους δυόμισι έως τριών μέτρων, εκτεινόταν σε έναν χώρο περίπου 15 στρεμμάτων στην περιοχή Αγία Ελεούσα και ήταν καλυμμένη από πυκνή βλάστηση. Μέσα σε αυτή, οι χασισοκαλλιεργητές είχαν στήσει… αντίσκηνα τα οποία είχαν εφοδιάσει με όλα τα απαραίτητα σκεύη για να… μαγειρεύουν και να κοιμούνται! Όσο για το πότισμα των φυτών, το είχε αναλάβει το… δημοτικό δίκτυο, αφού οι καλλιεργητές είχαν συνδέσει λάστιχα στην παροχή νερού από την οποία υδρεύεται το χωριό Άνω Σαλμενίκο!

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας που έκαναν έφοδο, συνέλαβαν έναν 35χρονο Αλβανό ο οποίος έκανε… «βάρδια» στην φυτεία, ο εξοπλισμός της οποίας κατασχέθηκε μαζί με ένα κινητό, τρεις κάρτες sim και 100 ευρώ που είχε πάνω του ο αλλοδαπός ο οποίος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι άλλοι τρεις καλλιεργητές αναζητούνται. Από τα 1.356 δενδρύλλια, τα 370 βρέθηκαν ξεριζωμένα και συγκεντρωμένα μέσα στο χώρο της φυτείας, ενώ τα υπόλοιπα τα ξερίζωσαν οι αστυνομικοί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook