Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Άρη Σούδας και… παρόν για την ΑΕ Μυλοποτάμου αποτελεί από το Σάββατο (30/12) ο Γιώργος Κόλτζος.

Έπειτα από 1,5 χρόνο παρουσίας στη χανιώτικη ομάδα ο 41χρονος προπονητής αποχώρησε για να κάνει ένα βήμα παραπάνω στην προπονητική του καριέρα του. Μαζί του στο Ρέθυμνο τον ακολούθησε και ο γυμναστής Δημήτρης Αδαμόπουλος.

Η ανακοίνωση της ΑΕΜ έχει ως εξής:

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Κόλτζο».

Ο 41χρονος (γεννημένος στις 13/09/1976 ) προπονητής υπήρξε ποδοσφαιριστής με σπουδαία καριέρα σε Α’ και Β’ Εθνική Κατηγορία, όπου μέτρησε συνολικά 265 και 123 συμμετοχές αντίστοιχα αλλά και 52 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας. 

Υπήρξε επίσης δευτεραθλητής Ευρώπης το 1998 με την Εθνική Ελπίδων, ενώ έπαιξε και στις εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων. Τον Αύγουστο του 2013 ανέλαβε καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στην Παναχαϊκή, ενώ η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε από τη Λαυρεωτική, πριν “κατηφορίσει” στα Χανιά για τον Άρη Σούδας. 

Ο Γιώργος Κόλτζος ήταν ποδοσφαιριστής στις εξής ομάδες: Αθηναϊκός, Πανηλειακός, Απόλλων Καλαμαριάς, Κέρκυρα, ΟΦΗ, Βέροια, Λεβαδειακός, Θρασύβουλος και στις Εθνικές ομάδες Παίδων-Νέων-Ελπίδων.

Δηλώσεις Γιώργου Κόλτζου: ”Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι από σήμερα είμαι προπονητής της ΑΕΜ, μια ομάδα η οποία έχει πολλές δυνατότητες, γνωρίζοντας για ποιο λόγο βρίσκεται σε αυτή τη βαθμολογική θέση. Έχω τεράστια εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές γνωρίζοντας τους από κάποια παιχνίδια που έχω παρακολουθήσει και μου δίνεται μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα σε μια κρίσιμη στιγμή για την ιστορία της. Είμαι σίγουρος ότι με πολύ σκληρή δουλειά και καλό κλίμα η ομάδα θα πραγματοποιήσει τους στόχους της.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την διοίκηση του Άρη Σούδας για το γεγονός ότι δεν στάθηκε εμπόδιο στην μετακίνηση μου στην ΑΕ Μυλοποτάμου και να τους ευχαριστήσω για τον ενάμιση χρόνο άψογης συνεργασίας που είχαμε και ελπίζω σε όποιο επίπεδο στο μέλλον να ξανασυναντηθούμε.”

-Άμεσος συνεργάτης του Γιώργο Κόλτζου θα είναι ο Δημήτρης Αδαμόπουλος (πρώτος από αριστερά στην φώτο, μαζί με τους: Μanager Βαγιονάκη Νίκο, πρόεδρο Κουγιουμουτζή Μανώλη, προπονητή Γιώργο Κόλτζο και τεχνικό Διευθυντή Σπύρο Σπυριδάκη).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook