Ήταν μια υπέροχη βραδιά που τα είχε όλα! Χορό! Καλό φαγητό! Άφθονο κρασί! Αλλά… και πολιτικές συζητήσεις! 

Ήταν μια υπέροχη βραδιά που τα είχε όλα! Χορό! Καλό φαγητό! Άφθονο κρασί! Αλλά… και πολιτικές συζητήσεις! 

Ο Γιώργος Βαρδαβας, στέλεχος της ΝΔ Ηρακλείου και η σύζυγος του, Μαρία Κοκκινου, βάφτισαν την 3χρονη κορούλα τους! Και το όνομα αυτής; Νικολέτα! Νονα; Η πανέμορφη, Μαρία Κεφαλογιαννη, γνωστή επιχειρηματίας του Ηρακλείου και ο Κωστής Κεφαλογιαννης, ο άνθρωπος, που χρόνια τώρα είναι η σκιά, του Ευρωβουλευτή της ΝΔ, Μανολη Κεφαλογιαννη! 

Και μπορεί την παράσταση να έκλεψε η μικρή Νικολέτα, την ώρα του μυστήριου, όμως στο κέντρο, όπου έγινε το γλέντι που ακλούθησε την παράσταση την έκλεψε το τραπέζι των καλεσμένων, όπου κάθισαν ισχυρά ονόματα του πολίτικου χώρου του Ηρακλειου! 

Ο Ευρωβουλευτής Μανόλης Κεφαλογιαννης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου και ένα από τα πιο δυναμικά στελέχη της ΝΟΔΕ Γρήγορης Πασπάτης, το επίσης στέλεχος της ΝΟΔΕ και προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας, Μαρίνος Πατακκος αλλά και ο πρώην υπεύθυνος τύπου της ΝΟΔΕ, Νίκος Αντωνακάκης! Στο ίδιο τραπέζι και οι αντιδήμαρχοι Κώστας Βαρδαβας και Μαρία Καναβακη, μελή του νέου πολίτικου φορέα της Κεντροαριστεράς! 

Μάθαμε, ότι το συγκεκριμένο “πηγαδάκι”, όλο το βράδυ δεν σταμάτησε να συζητάει.. και φυσικά, το θέμα που κυριάρχησε, δεν ήταν άλλο, από το πολίτικο σκηνικό της χώρας! Οι πολιτικές κινήσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά και τα σενάρια, περί εκλογών, που στην Πρωτεύουσα-τουλάχιστον-  ολοένα και πληθαίνουν!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook