Στο… τιμόνι της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων βρίσκεται και επίσημα ο Μάκης Βολτυράκης, που παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας από την νέα του ομάδα.

Μία ιστορική στιγμή σίγουρα καθώς ο Βολτυράκης \”επαναπατρίστηκε\” μετά από 23 χρόνια και για διαφορετικό πόστο, μιας και είχε αποχωρήσει σαν τερματοφύλακας του ΝΟΧ το 1988 για να ακολουθήσει μια σπουδαία καριέρα γεμάτη τίτλους σε Ολυμπιακό και Εθνικό και σαν προπονητής σε Εθνικό και Πανιώνιο.

Ο αντιπρόεδρος του ΝΟΧ, Σπύρος Μαραγκουδάκης, καλωσόρισε τον καινούργιο προπονητή και παράλληλα προανήγγειλε και 4 ακόμα μεταγραφές, αυτές των Βαμβουνάκη και Δερμιτζάκη, που σας είχαμε ενημερώσει ήδη, αλλά και των Γαλανίδη και Μπατάκη που επιστρέφουν στον Όμιλο από Πανιώνιο και Εθνικό αντίστοιχα.

Ο νέος τεχνικός ηγέτης του Ν.Ο. Χανίων δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη αλλά δεν οριοθέτησε άμεσα τους στόχους της νέας του ομάδας απλά ανέφερε ότι θεωρεί δεδομένο πως θα παραμείνει εύκολα στην Κατηγορία. Φαβορί για τον τίτλο \”έχρισε\” την Χίο, αλλά είπε ότι θα γίνει \”μάχη\” με Ολυμπιακό, Βουλιαγμένη και Παναθηναϊκό για τους εγχώριους τίτλους.

Η προετοιμασία του ΝΟΧ θα ξεκινήσει την Τρίτη (30/8) με αρκετές απουσίες όμως.


Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook