Στην ΑΕ Μυλοποτάμου θα συνεχίσουν την προπονητική τους πορεία ο Γιώργος Κόλτζος με τον Δημήτρη Αδαμόπουλο, που αποχώρησαν πρόσφατα από τον Άρη Σούδας.

Η χανιώτικη ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας τους ευχαριστεί για την προσφορά τους.

Η ανακοίνωση του Άρη για τον Κόλτζο:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Κόλτζο.

Τον ευχαριστούμε, για την άψογη συνεργασία, την πολύτιμη προσφορά του και τον επαγγελματισμό και την εργατικότητα που επέδειξε καθόλη τη διάρκεια της παραμονής του στο σωματείο μας.

Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια με επιτυχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς και επίτευξη των στόχων του, με πολλές διακρίσεις στα νέα προπονητικά του καθήκοντα στο δύσκολο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Από την Διοίκηση του σωματείου γίνονται όλες οι απαραίτητες άλλα χωρίς βιασύνη ενέργειες για την εξεύρεση του νέου προπονητή, που θα συνεχίσει το έργο του βασιζόμενος πάνω στην ίδια φιλοσοφία και λογική έτσι ώστε ο ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και να βρεθεί στη θέση που η ιστορία του, του επιβάλλει να είναι.

Η ανακοίνωση για τον Αδαμόπουλο:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον γυμναστή της ομάδας Δημήτρη Αδαμόπουλο.

Τον ευχαριστούμε, για την προσφορά του και την εργατικότητα που επέδειξε καθόλη τη διάρκεια της παραμονής του στο σωματείο μας.

Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια και κάθε ευτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook