Θρήνος στην Κρήτη – Σκοτώθηκε ένας άνδρας με την αρραβωνιαστικιά του και τη μητέρα της

Τελευταία ενημέρωση: 20.20

Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα το μεσημέρι στην εθνική οδό της Κρήτης με 3 ανθρώπους να αφήνουν την τελευταία τους πνοή σε πολυνεκρο τροχαίο δυστύχημα.

Το δυστύχημα συνέβη περίπου στις 15.00 το μεσημέρι στον ΒΟΑΚ στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, όταν δυο αυτοκίνητα που κινούνταν σε διαφορετικό ρεύμα κυκλοφορίας το καθένα, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται συγκρούστηκαν.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα στο ένα όχημα που κινείτο με κατεύθυνση προς το Ηράκλειο και στο οποίο επέβαιναν 5 άτομα, ο οδηγός και δυο επιβάτες να τραυματιστούν θανάσιμα ενώ ένας ακόμα επιβάτης να χαροπαλεύει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr oι δυο από τους νεκρούς είναι ζευγάρι. Πρόκειται για έναν νέο άνδρα 23 ετών, φοιτητή με την 22χρονη αρραβωνιαστικιά του. Η κοπέλα είχε έρθει μόνιμα Κρήτη προκειμένου να ζήσει με τον αρραβωνιαστικό της που έμενε στο νησί. Η τρίτη νεκρή είναι η 45χρονη μητέρα της κοπέλας.

Ο τρίτος επιβαίνων ο οποίος έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά και χαροπαλεύει στο νοσοκομείο είναι ο 47χρονος πατέρας της κοπέλας ενώ και η 15χρονη αδερφή της η οποία επέβαινε στο αυτοκίνητο έχει τραυματιστεί με κατάγματα στα πόδια. Τραγική ειρωνία, η οικογένεια της νεκρής κοπέλας, μητέρα, πατέρας και αδερφή είχαν έρθει στην Κρήτη, από την Τήλο, για να γνωρίσουν τον αρραβωνιαστικό.

Ο θάνατος του ζευγαριού και της μητέρας της κοπέλας ήταν ακαριαίος. Η οικογένεια επέστρεφε στο Ηράκλειο από τα Χανιά όπου είχε πάει για εκδρομή, ενώ στην τραγωδία έρχεται να προστεθεί το γεγονός ότι ακολουθούσε σε αυτοκίνητο η οικογένεια του 23χρονου, με τους γονείς του να είναι μάρτυρες του δυστυχήματος.

Στο δεύτερο όχημα που ενεπλάκη στο δυστύχημα τραυματίες είναι ο οδηγός και η συνοδηγός.

Στο σημείο έφτασαν από την αρχή 4 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και η αστυνομία, ενώ η διέλευση των οχημάτων είχε διακοπεί.

Δείτε επίσης φωτογραφίες του Γιάννη Λιονάκη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook