Το αποτέλεσμα είναι γευστικό και υγιεινό 

Υλικά

500 γραμμάρια κάστανα βρασμένα και καθαρισμένα
1 κρεμμύδι
4 καρότα
3 κλωναράκια σέλερι
 2κ. σούπας βούτυρο
1/2 φλιτζάνι γάλα
Αλάτι πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε τα κρεμμύδια, τα καρότα και το σέλερι και τα προσθέτουμε σε ένα τηγάνι μαζί με το βούτυρο, Τα σοτάρουμε για 3 λεπτά και στη συνέχεια τα ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με τα κάστανα και με ένα 1 λίτρο νερό και τα βράζουμε για 15 λεπτά.

Στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα και όταν μαλακώσουν τα λαχανικά αφαιρούμε από τη φωτιά και πολτοποιούμε τη σούπα στο μπλέντερ. 

Πηγή: newpost.gr