Για να τοποθετηθούν σωστά τα κρύσταλλα Swarovski, ήρθαν ειδικοί τεχνίτες από τη Ρωσία, οι οποίοι πληρώθηκαν αδρά.

Η Daria Radionova δεν είναι μία απλή, καθημερινή κοπέλα. Η 25χρονη Ρωσίδα καλλονή θεωρείται μία από τις πλουσιότερες γυναίκες και ανήκει στη γενιά των rich & famous, που προκαλούν με το έντονο lifestyle. 

Ζει στο Λονδίνο όπου έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων και ασχολείται με το μόντελινγκ. Έχει λατρεία με τα γρήγορα αυτοκίνητα και δεν διστάζει να ξοδέψει μια περιουσία για να αποκτήσει αυτό που επιθυμεί. Ένα από τα πάθη της είναι και τα κρύσταλλα Swarovski. 

Το 2014, η Radionova είχε ντύσει μία Mercedes CLS της με 1 εκατομμύριο κρύσταλλα Swarovski, τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω της. Με την έλευση του 2018 χτύπησε εκ νέου, τοποθετώντας στην υπέροχη Lamborghini Huracan που της αγόρασε ο μπαμπάς 1,3 εκατ. κρυστάλλους.

Για να τοποθετηθούν σωστά τα κρύσταλλα Swarovski, ήρθαν ειδικοί τεχνίτες από τη Ρωσία, οι οποίοι πληρώθηκαν αδρά. Χρειάστηκαν αρκετές εβδομάδες εργασίας, αλλά το αποτέλεσμα εντυπωσίασε την πανέμορφη Ρωσίδα. 

Η Daria πέτυχε αυτό που ήθελε, δηλαδή να προκαλέσει τους φλεγματικούς Βρετανούς και τους πάμπλουτους φίλους της. Σε κάθε εμφάνισή της με την Lamborghini Huracan Vinceri Edition επικρατεί το αδιαχώρητο, με τον κόσμο να συνωστίζεται γύρω από το supercar για να το βγάλει φωτογραφία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook