Τιμητική διάκριση για τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων αποτελεί η επιλογή των Απόστολου Παπαστάμου και Κώστα Τζιλιβάκη στα πρόσωπα που θα βραβεύσει η ΕΟΕ.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης βράβευσης των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών που διακρίθηκαν το 2017 στους κορυφαίους διεθνείς αγώνες έχει προγραμματίσει να τιμήσει μεταξύ άλλων τον αθλητή του ΝΟΧ και τον προπονητή του.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Ενα σπουδαίο γεγονός αναμένεται να λάβει χώρα την προσεχή Τρίτη 9 Ιανουαρίου, το οποίο τιμά τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, το τμήμα κολύμβησης και ειδικότερα τους δύο βραβευθέντες.

Συγκεκριμένα, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης βράβευσης των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών, που διακρίθηκαν το 2017 στους κορυφαίους διεθνείς αγώνες έχει προγραμματίσει να τιμήσει μεταξύ άλλων τον Απόστολο Παπαστάμο, αλλά και τον προπονητή του, στον Ναυτικό Ομιλο, Κώστα Τζιλιβάκη.

Η Τελετή θα γίνει στο Αμφιθέατρο της ΕΟΕ, παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλοπούλου.

ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ Ο ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ

Παράλληλα όπως έγινε γνωστό ο Απόστολος Παπαστάμος θα συμμετάσχει στο κλιμάκιο της Εθνικής ομάδας κολύμβησης, που θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Στο Βόλο στο κλιμάκιο της Εθνικής ομάδας κολύμβησης το οποίο απαρτίζουν συνολικά 14 αθλητές βρίσκεται ο Απόστολος Παπαστάμος.

Ο 16χρονος πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων συμμετέχει συγκεκριμένα σε προπονήσεις που γίνονται από την περίοδο των Χριστουγέννων και ολοκληρώνονται την Κυριακή 8 Ιανουαρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ίδιο κλιμάκιο μετέχει και η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια του ΠΑΟΚ, Αννα Ντουντουνάκη, ενώ μαζί με τους αθλητές βρίσκεται και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και προπονητής του Ν.Ο. Χανίων, Κώστας Τζιλιβάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook