Το Coco Prive, που βρίσκεται στις Μαλδίβες, δεν είναι μόνο ένα όμορφο μέρος, αλλά διαθέτει επίσης μια αφοσιωμένη ομάδα 30 ατόμων για να φροντίσει όλες τις ανάγκες των επισκεπτών.

Οι επισκέπτες μεταφέρονται με πολυτελές ιδιωτικό γιοτ από το αεροδρόμιο μέχρι το νησί, όπου θα βρουν δικό τους κελάρι, κοκτέιλ μπαρ, γυμναστήριο εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και πισίνα 40 μέτρων. Ένας προσωπικός σεφ είναι επίσης σε ετοιμότητα όλο το 24ωρο για να ετοιμάσει κάθε γεύμα αλλά και ένας μπάτλερ για να ικανοποιήσει κάθε ιδιοτροπία των επισκεπτών. Υπάρχουν επίσης απεριόριστες θεραπείες spa και προσωπικός μασέρ.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι επισκέπτες έχουν απεριόριστη θέα στον Ινδικό Ωκεανό, καθώς και στις ομορφιές του νησιού, που περιβάλλεται από εντυπωσιακά τροπικά δέντρα, όπως μάνγκο, φοίνικες, φραγκιπάνι και ιβίσκους.

Όλες αυτές οι παροχές κοστίζουν σίγουρα ακριβά, αν αναλογιστεί κανείς ότι για μια εβδομάδα η ενοικίαση θα κοστίσει 268.000€.

Ένας εκπρόσωπος του νησιού Coco Prive δήλωσε: «Αυτό το πολυτελές νησί στις Μαλδίβες είναι διαθέσιμο μόνο για αποκλειστική ενοικίαση. «Με έξι όμορφα σχεδιασμένες βίλες, είναι η απόλυτη μυστική διαφυγή για όσους αναζητούν την απόλυτη ιδιωτικότητα και τη μοναξιά». Κάθε βίλα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 10 άτομα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook