Χειροπέδες σε δύο άνδρες, 33 και 35 ετών, για τρεις υποθέσεις κλοπών σε σπίτια στη Χερσόνησο – Σε βάρος του 33χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Εφετείου Αθηνών για σύλληψή του για κλοπές

Συνελήφθησαν, χθες  (04.01.2018)  το απόγευμα  στο Ηράκλειο,  δύο (2) ημεδαποί  ηλικίας  33  και  35 ετών  κατηγορούμενοι  για  διακεκριμένες    περιπτώσεις κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Ειδικότερα, χθες (04.01.2018) το απόγευμα  από αστυνομικούς από Αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου,  εντοπίστηκαν και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ο 33χρονος και ο 35χρονος οι οποίοι σε προγενέστερο χρόνο, είχαν εισέλθει σε οικία ιδιοκτησίας 73χρονου ημεδαπού  και είχαν αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 1.300 ευρώ και συνελήφθησαν.

Από την αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος  Χερσονήσου  και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι, οι δύο ημεδαποί, κατά το χρονικό διάστημα από την 12.06.2017 έως και την 15.10.2017 είχαν διαπράξει ακόμη δύο κλοπές στην ευρύτερη  περιοχή του Δήμου Χερσονήσου και είχαν αφαιρέσει  το χρηματικό ποσό των 1.175 ευρώ.

Επιπρόσθετα για το 33χρονο εκκρεμούσε απόφαση Εφετείου Αθηνών για την σύλληψη και την προσωρινή κράτηση του,  μέχρι την οριστική εκδίκαση   της εναντίον του κατηγορίας, για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook