Όλες οι λεπτομέρειες της νέας προκήρυξης ΑΣΕΠ, για θέσεις στην  Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), καθώς την αναμενόμενη προκήρυξη του Υπουργείου Εσωτερικών για προσλήψεις σε δήμους που θα δημοσιοποιηθεί μέσα στον Ιανουάριο. Ενημερωθείτε για όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τους τρόπους απόκτησης τους.

α) εκδόθηκε η 1Γ/2017 Προκήρυξη  του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 40/01-12-2017, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), που αφορά τη διεξαγωγή γραπτού διαγωνισμού για την πλήρωση  συνολικά  πεντακοσίων σαράντα οκτώ (548) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.). Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 3 Ιανουαρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 18 Ιανουαρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

β) αναμένεται η δημοσιοποίηση από τον ΑΣΕΠ νέας μεγάλης προκήρυξης μέσα στον Ιανουάριο, μετά από απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών για 8.171 μόνιμους υπαλλήλους σε όλους τους δήμους της χώρας.

Ένα καινοτόμο και χρήσιμο για όλους πρόγραμμα υλοποιείται από την ΜΕΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ (στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης) στα Χανιά, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερομένους ενήλικες (‘Άνεργοι, Δημόσιοι Υπάλληλοι, Επαγγελματίες, Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, Φοιτητές, Σπουδαστές και Μαθητές) να αποκτήσουν αναγνωρισμένο πιστοποιητικό δεξιοτήτων στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές  αλλά και στα Αγγλικά.

Στην Πληροφορική το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Υπηρεσίες διαδικτύου (Internet)
  • Επεξεργασία Κειμένου (Word)
  • Υπολογιστικά Φύλλα (Excel)
  • Χρήση & Διαχείριση Αρχείων (Windows)
  • Παρουσιάσεις (PowerPoint)
  • Βάσεις Δεδομένων (Access)

και παρέχει την δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερομένους να αποκτήσουν αναγνωρισμένη πιστοποίηση από τον ΑΣΕΠ και τον ιδιωτικό τομέα.

Στα Αγγλικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Ταχύρυθμο Τμήμα Ενηλίκων Lower ή Proficiency με στόχο την απόκτηση της αναγνωρισμένης πιστοποίησης από το ΑΣΕΠ (TIE,TOEIC).

Οι ενδιαφερόμενοι για την Πληροφορική θα έχουν δωρεάν εκπαίδευση και το μόνο κόστος που θα επιβαρυνθούν είναι για την εξεταστική διαδικασία για να πάρουν την σχετική πιστοποίηση και για τα Αγγλικά θα έχουν ειδική προσφορά για εγγραφές έως15/1/2018. Οι εγγραφές στο πρόγραμμα έχουν αρχίσει.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΜΕΜΟ Εκπαιδευτική στα παρακάτω στοιχεία:

Κ. Χιωτάκη 8 – Α. Παπανδρέου, Χανιά
Τηλ. 28210 54002 – 28210 54003
e-mail: [email protected]
www.memo.edu.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook