Δεν κατέβασε υποψηφίους ο Γιάννης Μαργαρώνης – Αποχώρησε από την διαδικασία ο Νίκος Βουρλάκης

Στις 7 το απόγευμα ξεκίνησε η πρώτη συνεδρίαση των 31 μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, του Επιμελητηρίου Χανίων.

Σκοπός της συνεδρίασης ήταν η ψηφοφορία για την ανάδειξη των πέντε εκ των επτά μελών της διοικητικής επιτροπής.

Ωστόσο, η πλευρά του κ.Μαργαρώνη δεν κατέβασε υποψηφίους ενώ ο κ.Βουρλάκης αποχώρησε από την ψηφοφορία, οπότε αυτομάτως τα ονόματα που έθεσαν υποψηφιότητα στις 5 από τις 7 θέσεις της διοικητικής επιτροπής είναι και τυπικά κάτοχοι αυτών.

Να θυμίσουμε ότι οι θέσεις του Προέδρου και Αντιπροέδρου Β’ έχουν καλυφτεί αυτοδίκαια από τον Αντώνη Ροκάκη και τον Γιάννη Μαργαρώνη.

Η νέα διοικούσα επιτροπή 

Πρόεδρος: Αντώνης Ροκάκης 

Α’ Αντιπρόεδρος:Σταύρος Χατζηδημητρίου

Β’ Αντιπρόεδρος: Γιάννης Μαργαρώνης (ως επικεφαλής του συνδυασμού που έλαβε πάνω από 30%, όπως ορίζει ο νόμος)

Γενικός Γραμματέας:Μιχαλης Χαιρετακης

Οικονομικός επόπτης:Μιχάλης Μαυριδάκης

Υπεύθυνος ΓΕ.ΜΗ:Γιώργος Πατεράκης

Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων:Δημήτρης Μουντάκης

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης τοποθετήθηκε ο Αντώνης Ροκάκης, πού εξέφρασε την πίστη του ότι “με όραμα, πείσμα και δουλειά θα κάνουμε περισσότερα πράγματα από ότι έχουν γίνει μέχρι τώρα”, αναγνωρίζοντας παράλληλα και το έργο του κ.Μαργαρώνη κατά την διάρκεια της θητείας του ως πρόεδρος του επιμελητηρίου.

Ο κ.Ροκάκης συνέχισε την τοποθέτηση του λέγοντας, “εχουμε ένα στρατηγικό σχέδιο, ένα πλάνο το οποίο αξιοποιώντας τα εργαλεία του επιμελητηρίου, θα κάνουμε τα Χανιά κέντρο επιχειρηματικότητας. Σε αυτή τη προσπάθεια δεν πρέπει να λείπει κανείς.”

Ο κ.Μαργαρώνης έκανε γνωστή την απόφαση του κατά την ομιλία του, παράλληλα πρότεινε να σχηματιστεί διαπαραταξιακό προεδρείο αποτελούμενο από τους επικεφαλής των τριών συνδυασμών.

Ο Νίκος Βουρλάκης, “δεν είναι σκοπός μας να μπούμε στη διοικούσα αλλά να συνεισφέρουμε ή να μη συνεισφέρουμε στο διοικητικό συμβούλιο. Θα απέχουμε από την διαδικασία της ψηφοφορίας.” 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook